Jump to content

Politika u UK

99 members have voted

1. 1. da sam podanik krune, glasao bih za:

• jednookog skotskog idiota (broon)
      17
    • aristokratskog humanoida (cameron)
      17
    • dosadnog liberala (clegg)
      34
    • patriotski blok (ukip ili bnp)
      31

This poll is closed to new votes

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 6.9k
  • Views 588.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ona je poslednja stvarno velika ličnost 20-og veka, koja je imala neku veliku važnost i harizmu, na političkom nivou...   Ostali su samo umetnici i Kisindžer....

• Da je obeležila epohu, jeste. Ali žaljenje za istom, osim ako nisi Britanac bumer dojen monarhističkom sisom od rođenja, ne razumem. I da ne bude zabune, nije njena smrt za likovanje kao što j

• Prvi premijer joj je bio Cercil, a poslednji Liz Tras. Bas svasta stane u tu jednostavnu recenicu. 

Posted Images

On 30. 5. 2025. at 12:31, Weenie Pooh said:

jerry

Starmerov glavni SPAD je lik koji se zove Morgan McSweeney, koji je jedna budaletina ali ima uticaja na sve sto Starmer radi. Onog momenta kad ga Starmer odjebe moglo bi krenuti bolje po Laburiste.

Sad samo neko da objasni Starmeru da je to neophodno i da ovaj poslusa.

Usput, sve ove gluposti koje Starmer radi i govori djeluju neiskreno, kao da ni sam ne vjeruje u sta prica ali ne smije da kaze u sta stvarno vjeruje. Nije posten ni prema sebi ni prema drustvu takvim pristupom i imho ako ne okrene curak, nece se dobro zavrsiti. Iako imamo strahoviti rast popularnosti Reform stranke dok su Tories izgleda skoro ugasili svjetla za vazda, opet je Faraz nepopularan van svoje baze od nekih max 30% birackog tijela. Ostak ga aktivno ne podnosi i mislim da im je to domet. Laburisti mogu izgubiti ako dio njihovih glasaca predju u Lib Dems i Greens, to bi moglo da otvori vrata Farazu.

Evo koliko je Faraz popularan po anketi Yougov:

[img]img%5D