Jump to content
IGNORED

Politika u UK

BraveMargot

99 members have voted

1. 1. da sam podanik krune, glasao bih za:

• jednookog skotskog idiota (broon)
      17
    • aristokratskog humanoida (cameron)
      17
    • dosadnog liberala (clegg)
      34
    • patriotski blok (ukip ili bnp)
      31

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Seabass said:

To sto nije nikad u Klaktonu ne utice mnogo hoce li ga izabrati opet ili nece,imho. Farridge je figura kao i Trump, a kad je bilo bitno bavi li se Trump svojim poslom. Ljudi glasaju emotivno, a Farridge izgleda zna gdje im je to dugme za emocije. Bez obzira sto su mu Musk i Trump za sad manje naklonjeni, to se za cas moze okrenuti. A moze se desiti da poguraju nekog jos goreg od Farridga, jer ima i to. Starmer je u nebranom grozdju i pored ogromne vecine u parlamentu, nekako se usro. Radi ove sitne poteze za koje ce trebati godine da se primjeti neki boljitak umjesto da uradi nesto radikalno i sa mudima. 

Jel u izborima za Vestminster još uvek važi da možeš da se kandiduješ u kojoj god izbornoj jedinci hoćeš? Nekada kada sam više pratio, sećam se da je postojao koncept safe seat, pa stranka kandiduje važne pojedince tamo gde procene da imaju najviše šanse. Jel to još uvek tako?

Posted
1 minute ago, Hamlet Strašni said:

Jel u izborima za Vestminster još uvek važi da možeš da se kandiduješ u kojoj god izbornoj jedinci hoćeš? Nekada kada sam više pratio, sećam se da je postojao koncept safe seat, pa stranka kandiduje važne pojedince tamo gde procene da imaju najviše šanse. Jel to još uvek tako?

Da, to je tako i sad. 

• Hvala 1
Posted

Malo o Trampu, a dovoljno i o Faražu:

• +1 1
  • Create New...