braca Posted Tuesday at 22:06 Posted Tuesday at 22:06 5 minutes ago, black mirror said: poenta je da si mozda u pravu i ako jesi ne bi trebao da budes kaznjen ti nego ja. ako bi me na osnovu toga neka budala ubije onda taj treba da ide u zatvor, ne bi trebao da ti budes kaznjen za to, naravno ako nisi neki oficir koji naredjuje svojim vojnicima aha, znači mogu da kažem da si pedofil i da te treba ubiti ? pošalji mi RL podatke pa ću ja to objaviti već gde treba, a ti me tuži posle za klevetu (ako nisam u pravu)…
black mirror Posted Tuesday at 22:15 Posted Tuesday at 22:15 dzabe je raspravljati sa likovima kao ti kojima je cenzura ugravirana u mozak, koji ce se boriti do smrti za cenzuru. neki robovi nisu verovali da trebaju biti oslobodjeni, rodili se kao robovi i mislili da je to normalno
braca Posted Tuesday at 22:24 Posted Tuesday at 22:24 Daj podatke da testiramo tu apsolutnu slobodu, slobodni čoveče, šta si se uplašio…
Seabass Posted Tuesday at 22:26 Posted Tuesday at 22:26 Elon Musk would be interested in buying Liverpool FC, claims father Pa promijeniti ime kluba u X fc, i to ce biti 1 velicanstven uspjeh.
dragance Posted Tuesday at 22:28 Posted Tuesday at 22:28 11 minutes ago, black mirror said: dzabe je raspravljati sa likovima kao ti kojima je cenzura ugravirana u mozak, koji ce se boriti do smrti za cenzuru. neki robovi nisu verovali da trebaju biti oslobodjeni, rodili se kao robovi i mislili da je to normalno Pa nije cenzura ako nekoga tuzis za klevetu, koja posle ne skida tu klevetu sa medija koje poseduje, a još neće da plati kaznu. Shvatas li o čemu ti pišeš?
black mirror Posted Tuesday at 22:38 Posted Tuesday at 22:38 4 minutes ago, braca said: Daj podatke da testiramo tu apsolutnu slobodu, slobodni čoveče, šta si se uplašio… kada nema argumenata onda se sluzimo detinjarijama 1 minute ago, dragance said: Pa nije cenzura ako nekoga tuzis za klevetu, koja posle ne skida tu klevetu sa medija koje poseduje, a još neće da plati kaznu. Shvatas li o čemu ti pišeš? pa to su posle zakoni o kleveti, kakvi su ili da li treba da postoje ili ne to je druga tema. znam kako zvuci ovo i mnogo sta se ni meni ne svidja ali kao sto sam objasnio i ovom gore (koji se pravi kao da ne razume) ne radi se ovde sta se svidja meni ili tebi, nazalost cena absolutne slobode govora nije jeftina ali suprotni smer vodi ka tiraniji, polako ali sigurno
Recommended Posts