Ivo Petović Posted July 4 Posted July 4 Ne postoji mogućnost da me ovo čitanje rezultata izbora iz raznih mesta UK uvek ne podseti na Crnog Guju i onu epizodu iz treće sezone. 2 3
vememah Posted July 4 Posted July 4 (edited) I na drugom proglašenom rezultatu konzerve tek treće Edited July 4 by vememah
jms_uk Posted July 4 Posted July 4 5 minutes ago, Baldrick S. said: Ukapirao oba ali kakve veze ima njegovo jedno mesto u parlamentu, posle 7 pokusaja pored toliko glasova za Labor? Labor ce da kreira Vladu, sta uopste torijevci i ostali mogu da rade osim da miniraju sednice i da izazivaju "ordeeeeer"... Pa upravo to - moci ce da kuka u parlamentu (umesto van njega). Ja se nadam da je neka druga partija radila na tome da on ne dobije mesto... 1
Ivo Petović Posted July 4 Posted July 4 8 minutes ago, Baldrick S. said: Ukapirao oba ali kakve veze ima njegovo jedno mesto u parlamentu, posle 7 pokusaja pored toliko glasova za Labor? Labor ce da kreira Vladu, sta uopste torijevci i ostali mogu da rade osim da miniraju sednice i da izazivaju "ordeeeeer"... Rad u parlamentu, pitanja premijeru i ostalo, tradicionalno ima značajnu ulogu na popularizaciji lidera, kako vlade, tako i opozicije, Toni Bler je recimo tako stekao veliku popularnost, pošto je bio dobar i duhovit govornik/lider opozicije Džonu Mejdžoru. Dejvid Kameron takodje.
jorma shparga Posted July 4 Posted July 4 N1 briljira, ako je covek prevodio debil je, ako niko ni ne pregleda sta automatski translate izbaci, debili su svi zajedno... Na poslednjih šest nacionalnih izbora, samo jedna izlazna anketa je pogrešila – 2015. godine kada je anketa predvidela da će parlament biti obešen, kada su u stvari konzervativci osvojili većinu. Zvanični rezultati će uslediti u narednih nekoliko sati. 6
Budja Posted July 4 Posted July 4 Samo jedna stvar. Kada se rezultat zna, onda je odziv manji. Odziv je katastrofalan. Tesko je po broju glasova suditi kakvo je misljenje puka o Starmeru. Bolje poredjenje je procenat glasova. I tu je jasno da Lab nisu privukli ni jednu konzervu, sve je otislo ka REF i LD. Sa druge strane rast zelenih je takodje posledica poznatih rezultata - ima se luksuz da se glasa za zelene a ne LAB.
Budja Posted July 4 Posted July 4 Inace, mnogo sam mator. Gde je David Dimbleby? Gde je Jeremy Vine? Zasto Mendelson stari? Ko su ovi dvoje u studiju BBCija?
adam Posted July 4 Posted July 4 1 hour ago, jms_uk said: Moje izborno mesto kazu too close to call. videcemo. mekdonald prosao. 1
Ivo Petović Posted July 4 Posted July 4 11 minutes ago, Budja said: Inace, mnogo sam mator. Gde je David Dimbleby? Gde je Jeremy Vine? Zasto Mendelson stari? Ko su ovi dvoje u studiju BBCija? Bogami, nisam siguran - evo Swindon su izgubili za 20+%, a imali su ga prošli put. Onih prvij par mandata je bio brexitaški sever - tu je očigledno Reform uzeo sve konzervama.
Ivo Petović Posted July 4 Posted July 4 Jesam ja to dobro čuo na LBC da je i sedište Džejkob Ris Moga u opasnosti? To bi bio najvažniji rezultat izbora. 1
jms_uk Posted July 4 Posted July 4 Just now, Ivo Petović said: Jesam ja to dobro čuo na LBC da je i sedište Džejkob Ris Moga u opasnosti? To bi bio najvažniji rezultat izbora. Jeremy Hunt ima najveci izgled da izgubi. 1
Ivo Petović Posted July 4 Posted July 4 Sad rekoše na LBC da je Korbin izgleda uspeo. Kažu da Labour ne veruje da će ga pobediti.
Budja Posted July 4 Posted July 4 13 minutes ago, Ivo Petović said: Bogami, nisam siguran - evo Swindon su izgubili za 20+%, a imali su ga prošli put. Onih prvij par mandata je bio brexitaški sever - tu je očigledno Reform uzeo sve konzervama. Lab +6% u Swindonu, to je nista. Ref 14%
Budja Posted July 4 Posted July 4 8 minutes ago, Ivo Petović said: Sad rekoše na LBC da je Korbin izgleda uspeo. Kažu da Labour ne veruje da će ga pobediti. Remake cuvenog duela iz 2005: George Galloway - Oona King. Sedeo sam do 5 ujutru u sobi kod ortaka koji je imao TV u Colchesteru cekajuci te rezultate iz istocnog Londona.
Ivo Petović Posted July 4 Posted July 4 5 minutes ago, Budja said: Lab +6% u Swindonu, to je nista. Ref 14% +8% je Labour u Swindonu. To je dosta.
Recommended Posts