March 14, 201411 yr Crveni Ken, lord Oven i Kinok znam da su još živi. EDIT Hatersli isto. Edited March 14, 201411 yr by Arbeitmann
March 14, 201411 yr Crveni Ken, lord Oven i Kinok znam da su još živi. Lord Owen je zbrisao iz Laboura zbog, kakti, Bennovog crvenila. Još in the days of yore (and thatcherism). Mora da se zezaš... Baron Kinnock? I don't think so... Benn i Ken, to je bilo to.. Foot je umro još 2010. Edited March 14, 201411 yr by Roger Sanchez
March 14, 201411 yr nesporazum, pokušavao sam da se setim još živih labour političara iz pretačerkine ere... partije je tada generalno bila crvenija
March 15, 201411 yr što me podseti, imao sam nedavno prilike da upoznam kandidata tzv. levog krila za vođu laburista u doglednoj budućnosti Andyja Burnhama... simpatičan mladić.
March 15, 201411 yr On simpatican? Odvratno je japijevski, daleko vise od Eda a tu negde sa burazerom mu Dejvidom (Milibandom).
March 15, 201411 yr bio fini komentar na tviteru juce kad su objavili vest - now I can safely say all MPs are cunts. //www.youtube.com/watch?v=a9cKcFG8hiQ
March 23, 201411 yr Da ali samo za 2 procenta. Nisam optimista po pitanju osvajanja slobode od strane praviteljstvujušče Škotske.
March 23, 201411 yr Na wiki stranici o referendumu neko lepo i redovno kači polling results, bila je i jednom pre godinu dana or so isto tako tanka većina za Yes. Meni su interesantni i pollovi sa tri opcije gde nezavisnost, unija i tzv. Devolution Max imaju sličan broj pobornika i malo mi je neverovatno da kada se preslika na dva odgovora većina tih srednjeputaša preferira No. <_<
March 23, 201411 yr Ja isto. Negdje u 8. mjesecu zaprijetit će im da će ostat bez Kraljice - to će ih prebacit preko 50 %. mmw Uručbirano Tapatalkićem s Lumije Jeftinjare Edited March 23, 201411 yr by Roger Sanchez
March 24, 201411 yr ja spremio Glenlivet, fudbalski dres, Stewart tartan šal i farbaću kosu u đinđer na dan referenduma