Jump to content
IGNORED

Politika u UK

BraveMargot

99 members have voted

1. 1. da sam podanik krune, glasao bih za:

• jednookog skotskog idiota (broon)
      17
    • aristokratskog humanoida (cameron)
      17
    • dosadnog liberala (clegg)
      34
    • patriotski blok (ukip ili bnp)
      31

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Posted

Cekam na video iz Pjongjanga gde se pojavljuje Ro Wan At Kim Sum na televiziji i u sred kampanje da se promeni zakon u Severnoj Koreji.

• +1 1
Posted (edited)
8 minutes ago, dragance said:

Cekam na video iz Pjongjanga gde se pojavljuje Ro Wan At Kim Sum na televiziji i u sred kampanje da se promeni zakon u Severnoj Koreji.

Ako je mera biti bolji od SK, tek onda nesto debelo nije uredu.

Sama potreba policije da hapsi ljude zato sto na miran nacin, i bez ugrozavanja drugih, izrazava svoje drugacije misljenje je problem.

Mozda su to pojedinacni, i izolovani, slucajevi gde sud oslobodi, i eventualno obesteti, uhapsene. Problem je sto policija, ceo lanac komande, je prekoraca svoja ovlascenja i odgovorni nisu kaznjeni.

Kao sto rece ovaj glumac, njega stiti to sto poznat. Par navedenih primera su dospeli u javnosti i sud je oslobodio ljude. Samo sta se desava sa svima onima koji su "mali" i javnosti manje interesantni?

Edited by x500
Posted

@x500 ja sam odgovarao Venomu koji je poredio UK sa Rusijom i Severnom Korejom.

Posted
3 minutes ago, dragance said:

@x500 ja sam odgovarao Venomu koji je poredio UK sa Rusijom i Severnom Korejom.

Ok, hvala!

Odnos prema ljudima i njihovim pravima u UK n jednoj strani i Rusiji, SK i dr nije nesto sto moze da se poredi. To su dva, odnosno 3 razlicita sveta, nazalost. 

• +1 1
Posted
5 hours ago, dragance said:

UK

622f1dae1e000056221b0242.png?cache=Hu9nn

Rusija

622f1dae1e000056221b0242.png?cache=Hu9nn

U čemu je razlika u ovom slučaju?

Posted

U Rusiji je sistem mnogo efikasniji nego u UK. U UK će posle nekog vremena da se izvine advokatu i da mu isplate odštetu. 

Posted

Izmice vam glavna poenta, a to je da ce efekat biti isti. Ljudi nece smeti da kritikuju velikog vodju. Da, uhapseni ljudi ce bolje proci u UK nego u Severnoj Koreji, problem je sto su uopste jebeno uhapseni. To su fasisticke metode. Isto kao kod nas kad zastrasuju ljude pa neko prokomentarise "jebena Severna Koreja"; ne misli se bukvalno Severna Koreja, valjda ste culi za hiperbolu. 

• +1 7
  • Hvala 1
Posted

Daj ne zajebavaj. Kada je to bilo koga u UK zaustavilo da galami na vlasti? Gde vi živite?? 

Posted
7 minutes ago, dragance said:

Daj ne zajebavaj. Kada je to bilo koga u UK zaustavilo da galami na vlasti? 

Juce i prekjuce.

• +1 2
  • Haha 2
Posted
15 minutes ago, dragance said:

Daj ne zajebavaj. Kada je to bilo koga u UK zaustavilo da galami na vlasti? Gde vi živite?? 

Assanga su proganjali deceniju jer je objavio snimak ratnog zločina.

• +1 5
Posted

Uhapse ljude juce i prekjuce zbog transparenata.

"Ali nisu ih hapsili te i te godine".

Da, nisu, ali juce i prekjuce jesu.

• +1 6
Posted

Odgovor Venomu na poredjenje situacije u Rusiji i UK po kljucu protesta protiv rata kojeg pokrecu Rusija, odnosno UK.

Ovo sa monarhijom je njihova patologija, naravno da niko normalan ne misli da je monarhija uredjenje 21.veka

• +1 2
Posted (edited)

Recimo da je ovih dana u Britaniji nestandardno stanje, pa su malo osetljiviji kod primene zakona o narušavanju javnog reda i mira. 

Da ne kažem, alaj ste se prosrali.

Edited by Filozof manijak
  • +1 1
  • Create New...