MancMellow Posted May 25, 2017 Posted May 25, 2017 Sumanuto je stavljati tu pesmu kao nekakvu muzičku podlogu za ovo. Sumanuto je bilo koju pesmu stavljati. Mislim, moglo bi Decades od Joy Division ako baš insistiraju al al to je čisto da se od suza raspadnu još više, tako da, ponoviću - teška glupost sve zajedno
FERNOUX H Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Large part of Manchester attack network detained, police say Police now appear convinced Abedi had help arming himself and that accomplices will face trial.Detectives investigating the Manchester Arena bombing say they have “got hold of a large part of the network” and made “immense” progress in arresting people suspected of assisting Salman Abedi, who killed 22 concertgoers on Monday night.Rowley said detectives were striving to understand “everything we can about the dead terrorist, his associates, the whole network and how they acquired and built the bomb that exploded on Monday night”. http://www.theguardian.com/uk-news/2017/may/26/manchester-attack-police-arrest-man-and-search-barber-shop-moss-side-st-helens Rowley: Army have taken over guarding of key locations Since the attack police have reviewed security at more than 1,300 events across the country. Extra armed police will patrol the FA Cup final at Wembley, where armoured vehicles will be deployed, and the rugby premiership final at Twickenham.Britain’s top counter-terrorism officer has said that the army have taken over guarding key locations usually guarded by police allowing 1,100 more officers to be deployed.
Budja Posted May 27, 2017 Posted May 27, 2017 (edited) Ne znam da li ce taktika Korbin terorista uroditi plodom, ali za sada je Dzezi Boris najbolji saveznik. https://www.theguardian.com/politics/2017/may/27/fallon-left-red-faced-after-condemning-boris-johnson-extremism-comments Fallon left red faced after condemning Boris Johnson extremism commentsDefence secretary assumed comments were Jeremy Corbyn’s but they were actually by foreign secretary Edited May 27, 2017 by Budja
FERNOUX H Posted May 28, 2017 Posted May 28, 2017 Intelligence officers have identified 23,000 jihadist extremists living in Britain as potential terrorist attackers, it emerged yesterday. The scale of the challenge facing the police and security services was disclosed by Whitehall sources after criticism that multiple opportunities to stop the Manchester bomber had been missed. About 3,000 people from the total group are judged to pose a threat and are under investigation or active monitoring in 500 operations being run by police and intelligence services. The 20,000 others have featured in previous inquiries and are categorised as posing a “residual risk”.
jms_uk Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 Jesam li samo ja tek sad primetio ovaj hashtag? #MakeJuneTheEndOfMay
Marvin (Paranoid Android) Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 :D Sinoć na debati su se svi posebno izređali na Ruddovoj, i isprozivali Mejovu što se nije ni pojavila. Bogami, Korbin ju je efektno izradio.
Budja Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 Ne znam kako ce proci Korbin, s obzirom na nepouzdanost pollova, ali se nazire jednaka katastrofa LibDems-a. Brexit je cinjenica i tako se glasaci ponasaju.
Marvin (Paranoid Android) Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 Velika je ovde halabuka oko pollova - nema sumnje nikakve da su Laburisti skočili, pogotovo nakon onog clusterfucka Torijevaca oko "dementia taxa", ali YouGov se ovih dana baš blamira - juče rekli da po jednoj studiji možda bude i rezultat bez proste većine (kako ne), a ima i još nekih koji sugerišu da će Torijevci izgubiti par mesta. Ma kako da ne. Uzimaju ovo na žalost Torijevci sa oko 40 poslanika većine. Jebi ga.
adam Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 i ja se pitam kako ce ovo proci. gledah ono sinoc, farron bio izvrstan, sigurno ce nakamarati koji promil. da li ce uticati na tokove izbora, nisam siguran, jos je sveza klegova kolaboracija s kameronom. torijevci lelujaju samo tako. korbin? ne znam sta da mislim. nadam se otprilike kao s jankovicem. ostalo sto leluja posle sinoc sigurno nije mnogo mudrije al ne bi me cudilo da farron profitira ako se ne istakne nekim kiksom u sledecih nedelju dana. odlican nastup/ opet, nazalost, pokupice ovo torijevci bez muke. jedino cemu se nadam da nece biti totalni odron, cisto da may ne dobije ono abog cega je raspisala ovo ludilo. inace - ja jos uvek ne verujem da su izbori za nedelju dana, vrlo je nadrealno, kao ni jedni izbori do sad, makar meni.
Marvin (Paranoid Android) Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 Meni je šnjur sinoć odnela Caroline Lucas. Farron iako je bio dobar, ne verujem ni da mu je sinoć nit neki plus nit minus. Ni Caroline naravno, oni su statistička greška, ali baš me impresionirala.
adam Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 (edited) Meni je šnjur sinoć odnela Caroline Lucas. Farron iako je bio dobar, ne verujem ni da mu je sinoć nit neki plus nit minus. Ni Caroline naravno, oni su statistička greška, ali baš me impresionirala. caroline je bila standardno sjajna, zena drzi nivo vec dugo. ne secam se kad sam poslednji put cuo/video nesto da mi nije bilo 'spot on'. meni je farron bio zanimljiv jer ga ne pratim pa nisam nista ocekivao. a cini mi se da ima taj neki momenat koji raja voli. ima odgovarajuci akcenat, deluje iskreno, brz je, artikulisan i ne baljezga. i najbitnije, ne izgleda kao losa kopija torijevaca - kameron za sirotinju, sto je definicija nesrecnog klega. prvi libdem lider od kenedija da deluje ok. sad, da li to ima uticaja na biracko telo? stagaznam... nadam se da ima tih nekih ljudi iz tradicionalno laburistickog okruzenja koji zive bolje od roditelja pa malo naginju ka ocuvanju imovine a opet im je nekako gadno da glasaju za konzervativce, njima bi farron, cini mi se mogao biti pristojna opcija. valjda. nadam se. svaki glas protiv ove posasti je dobrodosao. edit - potpuno neartikulisan. Edited June 1, 2017 by adam
borris_ Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 (edited) Neka vam pollove rade ove nase agencije. Pogodili su rezultate na predsednickim izborima u promil. Edited June 1, 2017 by borris_
Marvin (Paranoid Android) Posted June 1, 2017 Posted June 1, 2017 Nije uporedivo. Pollovi se rade uglavnom na nacionalnom nivou, i nemoguće je predvideti po britanskom izbornom sistemu toliko tačno kako će da se to odrazi na jednu do druge izborne jedinice (opštine). Jedina metodologija koja je preciznija su exit pollovi, a tada je već prekasno za bilo šta. Prošli izbori su bili ogromno iznenađenje, a BBC exit poll ju je razvalio.
jms_uk Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 BBC Breaking: Reports a van has hit pedestrians on London Bridge in central London, with armed police understood to be at scene
Recommended Posts