Eraserhead Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Boga mi lete glave zbog ovog Bregzita i to prilicno.
MancMellow Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Inace, slusao sam malo Skotski parlament. Mislim da ovako stoje stvari; ako UK ne dogovori clanstvo u EEA sa svim pravima i obavezama mogu 100% da se pozdrave sa Skotskom. Posto i oni koji nisu za refrendum to pravdaju time da Skotska mora da se potrudi da UK dogovori EEA. Bez toga samo je pitanje meseca kad ce rederendum. I to su bas naglasavali slobodan protok radne snage jer, kao, skotskoj privredi je to neophodno. Sad nek gledaju sta ce
Dr Arslanagić Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 https://twitter.com/liamyoung/status/747820271692820480
Eraserhead Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Sa prilicnom razlikom je izgubio. Ne vidim kako to moze da funkcionise.
MancMellow Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 (edited) Zasto se Burnham nije kandidovao, i on dobio cold feet od celog sranja? Edited June 28, 2016 by MancMellow
Dr Arslanagić Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Da li ako PLP izglasa nepoverenje vođi to automatski znači da je ovaj smenjen? Btw, Angela Eagle nema šanse protiv Korbina, mada teško da iko ima.
Dr Arslanagić Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Zasto se Burnham nije kandidovao, i on dobio cold feet od celog sranja? cenim da misli da je situacija isuviše toksična i da se čuva za neka bolja vremena
Lezilebovich Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Izvinite sto upadam, ali sto se trazi glava Korbina ?
Dr Arslanagić Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 oni koji nisu ni želeli da dođe na mesto lidera partije su sačekali povoljan momenat za napad. sa druge strane, stoji i to da je Korbin sasvim sigurno intimno bio za izlazak iz EU i da je verovatno bušio kampanju.
Dr Arslanagić Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 zapravo postoji rešenje za pat poziciju, već viđeno 80-ih. oni koji su protiv Korbina nek podnesu ostavke u parlamentu i izađu iz stranke i nek osnuju svoju ili nek se pridruže libdemsima. ili to ili da nekako isključe 60% članstva.
Anduril Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 puci obe strane. i ta koalicija liberalnog gradjanstva i, ipak, vecine workera je pitanje da li bi bila dovoljna. Sami za sebe su nacisto pukli Ima jos jedna opcija - da Korbinisti deselektiraju kroz lokalno clanstvo MPs kada bude kandidovanje za sledece izbore. Tako je i Old Labour pociscen pa mozda ce to sad na naplatu. Mozda ta koalicija radnika i metropolitanske levice vise ne funkcionise - mozda Labour treba da postane Labour a ovi drugi da se sele kod LibDem ili Zelene. Mislim, kakve veze jedan ima jedan Cuka Umuna, City advokat, sa radnicima/prekarijatom sa severa? Nikakve.
Dr Arslanagić Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 upravo tako. zato i mislim da pokušavaju da skinu Korbina sad jer im je to verovatno zadnja šansa pre nego što on počne da radi na selekciji kandidata za sledeće izbore.
Tribun_Populi Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Mozda ta koalicija radnika i metropolitanske levice vise ne funkcionise - mozda Labour treba da postane Labour a ovi drugi da se sele kod LibDem ili Zelene. +1 Worldwide. Salonska levica je sjebala levicu.
Recommended Posts