Dr Arslanagić Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 (edited) Ko je Red Ed? Ed Balls? Inače se slažem, bombardovaće ga iz svih oružja u naredne dve nedelje. Edited August 4, 2015 by Dr Arslanagić
Dr Arslanagić Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Uh, Miliband je bio Red Ed... Ovo će svakako biti žestok obračun između partijske nomenklature koja će podržati Kuperovu ili Burnama i partijske baze koja naginje Korbinu. Ne isključujem i formalnu podelu na kraju.
MancMellow Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Onako čisto hladno, "analitičarski", ako su pametni ovi Blairites i ostali podržaće Cooper (kao što neki već jesu, jelte)
Budja Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Mislis, umesto Kendalove? Svakako, i to se vec desava a Kendalova nastoji da, sa zakasnjenjem, da se pozicionira kao neko sa politickom agendom posto je ni Kuperova ni Burnam nemaju.
MancMellow Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 (edited) Mislis, umesto Kendalove? Svakako, i to se vec desava a Kendalova nastoji da, sa zakasnjenjem, da se pozicionira kao neko sa politickom agendom posto je ni Kuperova ni Burnam nemaju. Kendal ima agendu, alright. Jedino što mi se ta agenda čini malkice "desnijom" i od Blera. Doduše, to mi je i dalje simpatičnije od Burnama, koji kao da kombinuje krajnje desno i krajnje levo što može teoretski da se nekako nazove Labour. Edited August 4, 2015 by MancMellow
Hamlet Strašni Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Ja iščitao da su ti pulovi za lab izbore poprilično nesigurni. Ako pobedi korbyn to će biti izgubljenih 5 godina za lab. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
MancMellow Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Ja i inače ne znam ko od ovih može da dobije izbore.
Budja Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Ja iščitao da su ti pulovi za lab izbore poprilično nesigurni. Ako pobedi korbyn to će biti izgubljenih 5 godina za lab. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Docim su sa Burnamom i Kuperovom na konju. Kako rekoh jednom, najbolje je da zamole Caroline Lucas da ih vodi.
Hamlet Strašni Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Pa dobro, ali sa ovim bi baš bio raspad. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Dr Arslanagić Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Docim su sa Burnamom i Kuperovom na konju. Kako rekoh jednom, najbolje je da zamole Caroline Lucas da ih vodi. Stvarno mislim da će ako Korbin izgubi velik deo članstva laburista napustiti stranku i napraviti ili neku novu socijalističku partiju ili neku frakciju koja će se fuzionisati sa zelenima. Pa dobro, ali sa ovim bi baš bio raspad. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Zašto to misliš? Dobro jutro čaršijo politika ih je dovela tu gde jesu.
Hamlet Strašni Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Treba da vode razumnu i.doslednu levičarsku politiku a ne kao.jovo bakic. Na to.sam.mislio Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Dr Arslanagić Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 On se zalaže za doslednu levičarsku politiku, za razliku od partijskog rukovodstva.
Prospero Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 IMHO, laburisti i generalno evropski socdem su izgubili bitku za sredinu polja, i čini mi se razumnim da se skupe više levo, u socijalističkije i marksističkije (da tako kažem) predele, koji su svakako manji u biračkim procentima, da se teorijski potkuju, osavremene i pošalju neku novu levu poruku za 21 vek, tj bar za njegovu treću deceniju. Mora se iznova osmišljati konceptualna razlika, praviti delineacija i mi-oni narativ koji može da okupi kritičnu masu. Meni svi sem Korbina deluju kao light conservatives, a što bi neko glasao za njih kad ima original.
Dr Arslanagić Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 (edited) Upravo. Vreme je za Beveridža, Novi Jerusalim, Big Society etc etc Levica drugu osnovu nema i ne može je ni imati. Edited August 4, 2015 by Dr Arslanagić
Recommended Posts