6 hours ago6 hr 14 hours ago, Seabass said:Nije propadanje pocelo juce. BBC News sekcija ne valja zadnjih 20 godina.mainstream news sekcija da, to sam i rekao. ali si mogao cuti razlicita misljenja u radio emisijama kao i procitati kojesta sto nije u skladu s dnevnom politikom ako malo dublje uronis u sajt. sad vise ni toga nema, potpuna cenzura.
4 hours ago4 hr 45 minutes ago, adam said:mainstream news sekcija da, to sam i rekao. ali si mogao cuti razlicita misljenja u radio emisijama kao i procitati kojesta sto nije u skladu s dnevnom politikom ako malo dublje uronis u sajt. sad vise ni toga nema, potpuna cenzura.Nisi ti rekao nista sa cim se nisam slozio, samo sam dodao da je to slucaj vec duze vrijeme. Koliko god se busali sa 'impartiality', BBC uvijek naginju vise desno nego lijevo, a Faraza su izgurali bas oni u vrh britanske politicke scene. Laura Kuenssberg, politicki editor za BBC je neskriveni Tory shill. Tim Davy, director-general je clan Tory partije, bio je i njihov (neuspjesni) kandidat za Hammersmith & Fulham.Impartiality my arse, bio je slucaj kad je jedan naucnik odbio da ucestvuje u intervjuu jer su kao pandan doveli neku conspiracy budalu samo da kontrira bez ikakvih relevantnih dokaza. Sumnjam da je to zato sto ne znaju da njihov posao nije da ako neko kaze da pada kisa dovedu nekoga ko ce da kaze da je suncano, nego da pogledaju kroz prozor i utrvrde cinjenicno stanje.Malo je news outlets u UK kojima se moze vjerovati, a ti su po pravilu rijetko zastupljeni i malo praceni od sirokih narodnih masa. FT, Private Eye i Byline Times su imho kredibilni, ostalo je tariguz.
4 hours ago4 hr 14 minutes ago, Seabass said:Nisi ti rekao nista sa cim se nisam slozio, samo sam dodao da je to slucaj vec duze vrijeme. Koliko god se busali sa 'impartiality', BBC uvijek naginju vise desno nego lijevo, a Faraza su izgurali bas oni u vrh britanske politicke scene. Laura Kuenssberg, politicki editor za BBC je neskriveni Tory shill. Tim Davy, director-general je clan Tory partije, bio je i njihov (neuspjesni) kandidat za Hammersmith & Fulham.Impartiality my arse, bio je slucaj kad je jedan naucnik odbio da ucestvuje u intervjuu jer su kao pandan doveli neku conspiracy budalu samo da kontrira bez ikakvih relevantnih dokaza.Sumnjam da je to zato sto ne znaju da njihov posao nije da ako neko kaze da pada kisa dovedu nekoga ko ce da kaze da je suncano, nego da pogledaju kroz prozor i utrvrde cinjenicno stanje.Malo je news outlets u UK kojima se moze vjerovati, a ti su po pravilu rijetko zastupljeni i malo praceni od sirokih narodnih masa. FT, Private Eye i Byline Times su imho kredibilni, ostalo je tariguz.evo par primera...
58 minutes ago58 min A ovo je posledica tradicionalnog konstantnog desnicarskog urlanja da su mejnstrim mediji naklonjeni levici koje slusamo svuda barem zadnjih 40-tak godina. I onda u ime neutralnosti mediji na kljucna mesta postave ovakve likove pa dobijemo to sto imamo.
52 minutes ago52 min pravo da ti kazem, ovo je vise posledica deljenja fotelja 'public school' ortacima, kao sto se desavalo i do sad, al su pre trideset, cetrdeset godina 'public school' skolovani ljudi bili manje gramzivi i bolje obrazovani. dublje je ovo od samog bbc-ja.