Kelt Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Meni jos lepse da slusam coveka kako prica (ima na jucubu snimaka razgovora s njim).štaviše, on je sam snimao svoje razgovore sa kamerom :)
Sludge Factory Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Moram da se pohvalim, procitao zbirku prica Bog ti pomogo naseg 1 Mareta Vidojkovica. ^_^ Samo, stvar je u tome sto (sam bar ja stekao takav utisak da) on u svojim romanima nema pretenzije na tu neku dubinu™, vec pise ono sto pise, onako kako pise, znajuci koji su mu dometi i mogucnosti, sto ce reci nije pretenciozan. Ovde se, medjutim, oseca da se upinje da ima neku dublju poruku, neko skriveno znacenje, 1 metaforu™ ljudi i drustva, a sve to u kratkim i bizarnim (bizarnosti radi) pricama. I tu naravno falls short. Big time.
le petit nicolas Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Pa koja je onda bila biblioteka "Biće seksa"?? Koliko se secam to je stampano na istom mestu na kome i de sad, sodoma i ta ekipa. Mislim bash na stampariju, ne secam se izdavaca.bice seksa, ako mislimo na isto, izdao je zapis (trzp - trajna radna zajednica pisaca ). erotikon je uglavnom stampan u bigzu i kulturi.poz
Nicol Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 podsecanje na knjige izasle u biblioteci erotikon:venerina deltaprofesor zudnjecrven ban11.000 buzdovanasestra monikagoropadni erosenglez u zatvorenom dvorcuprice o obicnom ludiluzavestani tetrebmuzjacinatajanstveni nestanak markizebludne kcerimargo krparkaistorija seksualnostiauraplavetnilo nebaposlednje skretanje za bruklinprstenanaga-rangasta je erosprostirka za telesnu molitvuilirin iliti pogibelji kojima neiskustvo vodimudrovanjasecanja nemacke pevacicemrsne pricegoli rucaksvinje s krilimafelicija120 dana sodomeantizistinafilozofija u budoarupozovaj bigej je nemoguć
iDemo Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Slusham audio i moram da kazem da je mogao i boljeg da nadje da to procita. Radi se David Chandler-u (gistro Seinfield, Third Rock from the Sun, Law & Order). Inace je knjiga super - al' to smo znali ranije...
Sludge Factory Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Auuuu, sprem'te se, sprem'te (opet), jer posle jako mnogo vremena, he's back! Od ponedeljka EKSKLUZIVNO u Danasu delovi iz novog romana Vuka Draskovica Doktor Aron.
Buck Naked Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 (edited) za legendarnu prosvetinu bibliotekuNego! Mada su "120 dana" meni najjadniji od druga Markiza.ne.podsecanje na knjige izasle u biblioteci erotikon:venerina deltaprofesor zudnjecrven ban11.000 buzdovanasestra monikagoropadni erosenglez u zatvorenom dvorcuprice o obicnom ludiluzavestani tetrebmuzjacinatajanstveni nestanak markizebludne kcerimargo krparkaistorija seksualnostiauraplavetnilo nebaposlednje skretanje za bruklinprstenanaga-rangasta je erosprostirka za telesnu molitvuilirin iliti pogibelji kojima neiskustvo vodimudrovanjasecanja nemacke pevacicemrsne pricegoli rucaksvinje s krilimafelicija120 dana sodomeantizistinafilozofija u budoarupozU jebote! Ja bio u zabludi da imam većinu, ono nemam ni pola! (boldovao koje imam)"120 dana Sodome" i "Filozofija u budoaru" (i "Justinu") imam u drugoj ediciji. Ona crna neka lepa (Rad?), u stanu kod roditelja mi ostalo. A voleo bih i ovu najnoviju (ta je sigurno "Rad"), belu, da posedujem. Jebem ti mene kada po bojama opisujem. Edited November 15, 2009 by Buck Naked
Eidyia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 (edited) Tek počela, al oću se pohvalit da imam: Edited November 15, 2009 by Eidyia
Roger Sanchez Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Tek počela, al oću se pohvalit da imam: Me wants it bad.. :(
Eidyia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Kup'la u Profil megastore-u, nekih 160-tak kunova, tako nekako. Znam da sam se iznenadila jer sam mislila da će bit skuplje. I ima samo in english, bar je tako u ST-u.
najgori Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 google rapidshare... ima i How Rome Fell: Death of a Superpower od istog autora.kvalitetan pdf
Roger Sanchez Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 google rapidshare... ima i How Rome Fell: Death of a Superpower od istog autora.kvalitetan pdfpdf se ne može čitat na WCu.. bar dok ne sakupim za neki smartphone ili ipaq
najgori Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 ovde sam pisao o ereaderu, a u wcu citam samo novine :)
Recommended Posts