Jump to content

Sta citate?

Featured Replies

,, Dan odlaganja'' Aleksandar Tišma... Kao i uvek, do tančina opisan unutrašnji život introvertnog mladića u NS polovinom prošlog veka, odnosi u porodici i realnost posleratnog života u provinciji. Vivisekcija života jednog luzera. Topla preporuka

Počeo i poslednji roman P. Ostera ali rano je za utiske

Edited by Dolgoruki_Anžujski

• Replies 8.5k
  • Views 903.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

prebacila sam se na ovu temu jer se tamo piše o najavama i medijima   imam jedan bedž, omiljeni na kome piše "što čitaš?" to je naziv neke hrvatske anarhističke edicije, praktično reklamni b

• slepa živana
    slepa živana

upravo sam završila s čitanjem nečeg što se zove "selindžer" iz 2014, autori salerno i šilds. radi se uglavnom o gomili kratkih izjava, delova intervjua, pisama ljudi koji su poznavali selindžera. ima

• slepa živana
    slepa živana

ja sam gledala predstavu po toj knjizi na večernjoj sceni radović. i to monodramu. dug je niz mojih krvavih žrtava kulturnom uzdizanju

Posted Images

Viktor Lazić - Velika avantura

Lik je 2008/9 krenuo Ladom Niva na put oko sveta... Pisano kao putopis, brzo i lako se čita.

U knjizi u fusnoti pomene grofa Savu Vladislavića, i knjigu od Jovana Dučića o njemu - e to će tek biti delicija za čitanje, šta je čovek sve u/radio i postigao u to vreme.