Jump to content

Sta citate?

Featured Replies

8 hours ago, Svemir Zeka said:

Kraljevstvo, odlično. Mučim se evo s nastavkom, nikako da završim.

Vidim da je izašla neka Minesota.

Lovac na glave, nepovezan s ičim, odličan. Crnohumoran.

Sredina serijala HH je odlična, Sin, Oklopno srce, a najbolji Crvendać, ubedljivo.

Nastavak "Kraljevstva" je "Kralj Usa"

Us je napisan na naslovnici USA i zvuči kao da je kralj Amerike D

• Replies 8.5k
  • Views 894.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

prebacila sam se na ovu temu jer se tamo piše o najavama i medijima   imam jedan bedž, omiljeni na kome piše "što čitaš?" to je naziv neke hrvatske anarhističke edicije, praktično reklamni b

• slepa živana
    slepa živana

upravo sam završila s čitanjem nečeg što se zove "selindžer" iz 2014, autori salerno i šilds. radi se uglavnom o gomili kratkih izjava, delova intervjua, pisama ljudi koji su poznavali selindžera. ima

• slepa živana
    slepa živana

ja sam gledala predstavu po toj knjizi na večernjoj sceni radović. i to monodramu. dug je niz mojih krvavih žrtava kulturnom uzdizanju

Posted Images

ja ibeovac o vladu dapčeviću, opet.

upadljivo je kod druga vlada da svaka priča ima podtekst kako je on krasan i neviđen čovek dok su oni koji mu nisu po volji na nivou karikature, no teško se može poreći da je bio manit kao retko ko. to jest ima u toj meri manitih ljudi a ovom može da se ređa šta je sve preživeo, i da deluje nestvarno, jer je nekako dočekao pozne godine a blesava glava ga nije popuštala.

pročitao u selu: spisak zavanica.

boza. agata kristi stil. svi imaju razlog. izvršilacje jedan/na.

danas sampodigao nešto drukčije. otišao sam u drugu biblioteku, tamo su knjige poslagane po jezicima.gde je finska? ovamo. izabrah dva krimića i "sladoleddžju" katri lipson.. videćemo. vraćam se na selo za koji dan.

Edited by đorđe geprat

15 hours ago, najneindustrijaliziraniji said:

ja ibeovac o vladu dapčeviću, opet.

upadljivo je kod druga vlada da svaka priča ima podtekst kako je on krasan i neviđen čovek dok su oni koji mu nisu po volji na nivou karikature, no teško se može poreći da je bio manit kao retko ko. to jest ima u toj meri manitih ljudi a ovom može da se ređa šta je sve preživeo, i da deluje nestvarno, jer je nekako dočekao pozne godine a blesava glava ga nije popuštala.

meni se ti njegovi memoari dopali.

sećam se pasaža gde opisuje sporadične susrete sa bratom nakon razlaza.

mislim da nam nedostaju ljudi takvog kova danas.

sve i da su samoljubivi (a ko pa nije)

Izasla je nova knjiga Radmile Petrovic “nisam znala sta nosim u sebi”!

Promocija je 3. juna u 19,30 u Dorcol Platzu.