Monday at 07:592 days 8 hours ago, Svemir Zeka said:Kraljevstvo, odlično. Mučim se evo s nastavkom, nikako da završim.Vidim da je izašla neka Minesota.Lovac na glave, nepovezan s ičim, odličan. Crnohumoran.Sredina serijala HH je odlična, Sin, Oklopno srce, a najbolji Crvendać, ubedljivo.Nastavak "Kraljevstva" je "Kralj Usa"Us je napisan na naslovnici USA i zvuči kao da je kralj Amerike
Monday at 15:532 days ja ibeovac o vladu dapčeviću, opet. upadljivo je kod druga vlada da svaka priča ima podtekst kako je on krasan i neviđen čovek dok su oni koji mu nisu po volji na nivou karikature, no teško se može poreći da je bio manit kao retko ko. to jest ima u toj meri manitih ljudi a ovom može da se ređa šta je sve preživeo, i da deluje nestvarno, jer je nekako dočekao pozne godine a blesava glava ga nije popuštala.
Monday at 20:161 day pročitao u selu: spisak zavanica.boza. agata kristi stil. svi imaju razlog. izvršilacje jedan/na.danas sampodigao nešto drukčije. otišao sam u drugu biblioteku, tamo su knjige poslagane po jezicima.gde je finska? ovamo. izabrah dva krimića i "sladoleddžju" katri lipson.. videćemo. vraćam se na selo za koji dan. Edited Monday at 20:171 day by đorđe geprat
Yesterday at 07:321 day 15 hours ago, najneindustrijaliziraniji said:ja ibeovac o vladu dapčeviću, opet.upadljivo je kod druga vlada da svaka priča ima podtekst kako je on krasan i neviđen čovek dok su oni koji mu nisu po volji na nivou karikature, no teško se može poreći da je bio manit kao retko ko. to jest ima u toj meri manitih ljudi a ovom može da se ređa šta je sve preživeo, i da deluje nestvarno, jer je nekako dočekao pozne godine a blesava glava ga nije popuštala.meni se ti njegovi memoari dopali.sećam se pasaža gde opisuje sporadične susrete sa bratom nakon razlaza.mislim da nam nedostaju ljudi takvog kova danas.sve i da su samoljubivi (a ko pa nije)
1 hour ago1 hr Izasla je nova knjiga Radmile Petrovic “nisam znala sta nosim u sebi”!Promocija je 3. juna u 19,30 u Dorcol Platzu.