May 13May 13 ja to nisam ni citao, iako u razgovoru sa starijim ljudima i onim ljudima sa slabijim obrazovanjem cesto govorim, sve ti je to orvel napisao u njegovoj cuvenoj knjizi 1984, sve je predvideo taj orvel, to sto sada zivimo, sto nailazi na odobravanje i jedno vau sagovornika, kako sam jelte nacitan.
May 13May 13 u današnjoj eri short-attention spana volim i ljude koji se hvališu svojom načitanošću jer ih retko i srećem ako uopšte...
May 13May 13 2 hours ago, ultra plasticni said:ja to nisam ni citao, iako u razgovoru sa starijim ljudima i onim ljudima sa slabijim obrazovanjem cesto govorim, sve ti je to orvel napisao u njegovoj cuvenoj knjizi 1984, sve je predvideo taj orvel, to sto sada zivimo, sto nailazi na odobravanje i jedno vau sagovornika, kako sam jelte nacitan.Pa ti, onda ni Drive nisi gledao
May 13May 13 Pravi znalac i čitaĉ se prepoznaje tako što tvrdi da je 1984. napisao izvesni Blair (E. A.)
May 17May 17 Meni su Sneško i Sin jako dobri, i imam utisak da je sredina serijala o Hariju Huleu najbolji deo (od neke 3-4 do 8-9). Da sam Slepog miša pročitao prvog, pitanje da li bi ikada pročitao još nešto od Nesba. Mada iskreno poslednjih par nisam ni čitao.Van H.H mi je zanimljivo bilo Ponoćno sunce.
May 25May 25 Sve teče Vasilija Grosmana. Poglavlja o pomoru gladju, koji je Staljin sproveo u delovima Ukrajine početkom 30tih godina su nešto najjezivije što sam pročitao u životu.
May 25May 25 On 17. 5. 2025. at 12:46, Milošica said:Šta preporučujete od Nesbea?Kreni od Crvendaća najbolje.
May 25May 25 On 17. 5. 2025. at 13:46, Profesionalac said:Meni su Sneško i Sin jako dobri, i imam utisak da je sredina serijala o Hariju Huleu najbolji deo (od neke 3-4 do 8-9). Da sam Slepog miša pročitao prvog, pitanje da li bi ikada pročitao još nešto od Nesba. Mada iskreno poslednjih par nisam ni čitao.Van H.H mi je zanimljivo bilo Ponoćno sunce.ja čitao samo slepog miša.bilo jezivo dosadno i predvidljivo.posle sam pokušao da čitam neke njegove priče i napokon se pozdravio sa krimi-skandinavijom an ženeral.do mene je.
May 25May 25 On 17. 5. 2025. at 12:46, Milošica said:Šta preporučujete od Nesbea?Meni je i Kraljevstvo bilo dobro, pored Sina. Slepi miš mi je isto bio loš.
May 25May 25 On 17. 5. 2025. at 13:46, Profesionalac said:Meni su Sneško i Sin jako dobri, i imam utisak da je sredina serijala o Hariju Huleu najbolji deo (od neke 3-4 do 8-9). Da sam Slepog miša pročitao prvog, pitanje da li bi ikada pročitao još nešto od Nesba. Mada iskreno poslednjih par nisam ni čitao.Van H.H mi je zanimljivo bilo Ponoćno sunce.Kraljevstvo, odlično. Mučim se evo s nastavkom, nikako da završim. Vidim da je izašla neka Minesota. Lovac na glave, nepovezan s ičim, odličan. Crnohumoran. Sredina serijala HH je odlična, Sin, Oklopno srce, a najbolji Crvendać, ubedljivo.
May 25May 25 27 minutes ago, garcia said:ja čitao samo slepog miša.bilo jezivo dosadno i predvidljivo.posle sam pokušao da čitam neke njegove priče i napokon se pozdravio sa krimi-skandinavijom an ženeral.do mene je.Slepi miš mu je ispod proseka za krimi romane. Nije trebalo da odustaneš. Adler-Olsen isto ima par finih priča, pola sam zaboravila kako se zovu sećam se sam Efekta Marko, što je i najbolje
May 25May 25 8 minutes ago, Svemir Zeka said:Kraljevstvo, odlično. Mučim se evo s nastavkom, nikako da završim.Vidim da je izašla neka Minesota.Lovac na glave, nepovezan s ičim, odličan. Crnohumoran.Sredina serijala HH je odlična, Sin, Oklopno srce, a najbolji Crvendać, ubedljivo.Tačno, zaboravila sam Lovca na glave - odličan, taj crni humor mi je baš lepo legao.
May 25May 25 Od domaćih detektivskih, preporuka za "Niko nije zaboravljen i ničega se ne sećamo" - lepo napisano i duhovito, priča ima više slojeva i stavljena je u naš lokalni kontekst, deca rođena u Jugoslaviji se lako prepoznaju i povežu.