Moća Posted December 7 Posted December 7 6 hours ago, autsajder said: Ante Tomić - Čudo u Poskokovoj Dragi Smogovci za odrasle, preporuka. Mislim da je prvo za citanje Sto je muskarac bez brkova pa ovo. Smejao sam se naglas. 2 1
le petit nicolas Posted December 7 Posted December 7 (edited) ljubav, struja, voda, telefon. poz Edited December 7 by le petit nicolas 2 1 1
garcia Posted December 11 Posted December 11 On 2. 12. 2024. at 14:46, Stela said: Zan-Pol Diboa Nije svima isto na ovom svetu hvala na ovome 🌸
Stela Posted December 11 Posted December 11 4 hours ago, garcia said: hvala na ovome 🌸 Nema na cemu 1
đorđe geprat Posted December 13 Posted December 13 aktuelno "gospode bože, koliko organa to mora da je fatamorgana" uzeh juče od drugara "hej sloveni" bore đorđevića. čega sve tu nema.
makaronee Posted Thursday at 23:19 Posted Thursday at 23:19 (edited) Али и Нино / Курбан Саид, 2017. Ali und Nino, 1937. Bilo je već reči ovde. Kao da gledam pozorišnu predstavu, koju ću do jutra zaboraviti. Mada nostalgija / sanjarija o zelenom raju šuma i gora, odnosno o zagušljivoj i lepljivoj toploti kavkaskog prašnjavog priobalja - rovari i dalje. Malolije na ovoliku nesanicu. Edited Thursday at 23:23 by makaronee Geografija
Stela Posted yesterday at 11:57 Posted yesterday at 11:57 Patrik Modijano Ulica mracnih ducana Pitkim i jednostavnim stilom napisan roman o traganju i lutanju. Glavni lik je privatni detektiv koji pati od amnezije, te pokusava da otkrije svoj identitet. To cini krecuci se ulicama Pariza i prateci tragove. Puno je likova i toponima, nekad nije lako uhvatiti konac, ali je zanimljivo stivo i lepo prikazan grad i vreme u kome se radnja desava.
Profesionalac Posted yesterday at 12:32 Posted yesterday at 12:32 Šta je tih Modijana/Modiljanija/Mondrijana - malo pišu, češće slikaju - ne možeš ih uhvatiti ni za glavu ni za rep 1
Stela Posted yesterday at 12:56 Posted yesterday at 12:56 23 minutes ago, Profesionalac said: Šta je tih Modijana/Modiljanija/Mondrijana - malo pišu, češće slikaju - ne možeš ih uhvatiti ni za glavu ni za rep Evo sad se pitam da li sam ubola prezime 1
Recommended Posts