Hamlet Strašni Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 http://amzn.to/2dL5I85 Sent from my iPad using Tapatalk
Hamlet Strašni Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Ja sam ovo čitao. Na kindlu košta 99 centi a sigurno može i da se skine negde jer mislim da je istekao kopirajt knjige. Sent from my iPad using Tapatalk
Strahan Posted October 7, 2016 Posted October 7, 2016 Ja sam ovo čitao. Na kindlu košta 99 centi a sigurno može i da se skine negde jer mislim da je istekao kopirajt knjige. Sent from my iPad using Tapatalk odlicno :) hvala
iDemo Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 The Water Diviner, A & M Anastasios Ima i film ko vise voli da gleda nego da cita... Jaka prica.
porucnik vasic Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Top 10 trenutno najprodavanijih u gradu Sidneeeeeju... Најчитанија књига у САД, Британији, Канади, Аустралији, по Скандинавији. Најталентованији писац међу рокерима... Vrhunska knjiga... Sent from my iPad using Tapatalk Врло добра. citao bih malo o usa istoriji, period gradjanski rat 1861 - 1865. ako moze neka preporuka Овако један том класик: Вишетомна која се чита као најбољи роман:
Strahan Posted October 8, 2016 Posted October 8, 2016 Најчитанија књига у САД, Британији, Канади, Аустралији, по Скандинавији. Најталентованији писац међу рокерима... Врло добра. Овако један том класик: Вишетомна која се чита као најбољи роман: danke!
adam Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 moram pohvaliti lorensa darela antrobus complete - kolekciju sjajno napisanih prica iz darelovog diplomatskog zivota. to je izlazilo po novinama pa se neko dosetio da sakupi i stampa i fala mu onoliko. dobar deo je iz beograda gde je darel sluzio sredinom pedesetih te je nama sa ovih prostora jos interesantnije. doduse, nije bas preporucljivo za politicki korektne, jos manje za srpske/yu patriote al je vala najmanje preporucljivo za britanske patriote. zabavno u materinu, ismejao sam se za sve pare.
namenski Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 To je, deo sigurno, davno prevedeno na hrvatskosrpski, ona cuvena zagrebacka Hit biblioteka... Ne delim bas tvoje odusevljenje, iako inace odlican pisac, u diplomatskim pricama je malo nategnut, duhovit na silu, mada ima momenata. Inace, kad pomenusmo britansko vidjenje kontinenta, obavezno potraziti George Mikes i njegove reportaze... Za Ameriku je uvek dovoljan Dikens, Martin Chuzzlewit :D
adam Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 (edited) To je, deo sigurno, davno prevedeno na hrvatskosrpski, ona cuvena zagrebacka Hit biblioteka... Ne delim bas tvoje odusevljenje, iako inace odlican pisac, u diplomatskim pricama je malo nategnut, duhovit na silu, mada ima momenata. Inace, kad pomenusmo britansko vidjenje kontinenta, obavezno potraziti George Mikes i njegove reportaze... Za Ameriku je uvek dovoljan Dikens, Martin Chuzzlewit :D ne znam, razni ljudi... ne bih rekao da je ovo knjiga o britanskom vidjenju kontinenta, vise je o (ne)finkcionisanju britanske diplomatije. ono sto je meni super je sto ima vrlo lepu zicu tog tipicno britanskog sitnog podjebavanja gde na momente moras da zastanes i zamislis se jer vise nisi siguran da li te delje ili ne. meni jedna od boljih kritika stif aper lip funkcionisanja. edit - debil Edited October 9, 2016 by adam
namenski Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 ne znam, razni ljudi... ne bih rekao da je ovo knjiga o britanskom vidjenju kontinenta, vise je o (ne)finkcionisanju britanske diplomatije. ono sto je meni super je sto ima vrlo lepu zicu tog tipicno britanskog sitnog podjebavanja gde na momente moras da zastanes i zamislis se jer vise nisi siguran da li te delje ili ne. meni jedna od boljih kritika stif aper lip funkcionisanja. edit - debil Razni ljudi pod 1, naravno :) I razni uglovi gledanja/citanja: mene interesovalo njegovo vidjenje ostatka, tebe nesto drugo, tako i treba valjda. Ali si me sa funkcionisanjem britanskog asocirao na Grina i Maugham-a...
stajebrebilo Posted October 9, 2016 Posted October 9, 2016 Parfem, Patrik Ziskind drži pažnju snimljen je i film po knjizi
salkodinamitas Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 Izasla je nova knjiga Mirjane Novakovic skoro pa dzabe u Laguni. Navalte dok nije nestalo
Hamlet Strašni Posted October 24, 2016 Posted October 24, 2016 Čitam Rat i Mir. Nije baš neki prevod, neki iz tridesetih, ali je knjiga melem za dušu...
slepa živana Posted October 27, 2016 Posted October 27, 2016 Čitam Rat i Mir. Nije baš neki prevod, neki iz tridesetih, ali je knjiga melem za dušu...
Recommended Posts