James Marshall Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 Kupio me onom "Mađarskom revolucijom 1956.", ovo je druga priča, ovo je mnoooogo ličnije.
Bujodrag Posted August 26, 2016 Posted August 26, 2016 klod levi stros mitologike Ristepak. Nikad mu nisam posvetio dovoljno vremena
Remi Posted August 27, 2016 Posted August 27, 2016 U Praškom groblju, Eko piše kako su nastali Protokoli sionskh mudraca, pa njegov lik antisemita kaže na jednom mestu da su Jevreji imali običaj da ritualno ubijaju isključivo hrišćansku mušku decu. Kad im je ponestalo takve dece, uhvatiše nekog malog Arapina na ulici, na brzinu pokrstiše pa tek onda ubiše. Počeo Praško Groblje i zatvorih knjigu posle 30-tak stranica. Mnogo posla, plus ovako neko ludnica, ne mogu se skoncentrišem, lutaju mi misli na sto strana. A vidim da držim nešto fenomenalno ispred sebe. I sad sve čekam dobar momenat da krenem opet sa čitanjem. Al mi zato na svu tu atmosferu Fante legao baš. Tako da rabim njegove knjige sad. klod levi stros mitologike Tužne Trope imaju kod mene u biblioteci al je to jedna od onih knjiga koje se ne daju na čitanje. Sestra mi radi tamo pa je ipak uzeh. Ima poseban deo sa starijim knjigama, enciklopedijama, monografijama koje mogu samo tu da se čitaju, i potpuno mi nejasno kako su tri lagunina izadanja Tužnih Tropa završila u tom delu biblioteke.
banatjanin Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Noćni voz za Lisabon Paskal Mersije i ne ide mi.... čitam na silu
Moća Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Slepi Mis - Ju Nesbe Prvi roman o Hariju Huleu. Dobar je ali nije ono vrh kao sto sam ocekivao ali valjda ce naredni delovi serijala biti bolji :D
Hamlet Strašni Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Poceo najnovijeg Priljepina Familija. Za sada ok... Sent from my iPad using Tapatalk
Moća Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Ima li Ju Nesbea negde u elektronskom formatu? Sent from my Le X620 using Tapatalk
Frau Gabrijela Posted August 28, 2016 Posted August 28, 2016 Noćni voz za Lisabon Paskal Mersije i ne ide mi.... čitam na silu Sećam se da je meni išlo, uživala sam. Pisala sam sigurno, sad, da li ovde ili na tamou, ko zna.Ovih dana sam čitala knjige Stivena Fraja koje su prevedene kod nas. Sad sam počela Teniske loptice nebesa.
beta Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 Slepi Mis - Ju Nesbe Prvi roman o Hariju Huleu. Dobar je ali nije ono vrh kao sto sam ocekivao ali valjda ce naredni delovi serijala biti bolji :D sledeći "coackroaches" je bolji. meni je najbolji "pahantom". poslednji "police" je krš
Sara Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 zar nije `Utvara` poslednji? Hule je umro?!? kad mi neka knjiga ne ide, odustanem vratim joj se neki drugi put
beta Posted August 29, 2016 Posted August 29, 2016 poslednja je police. utvara je pretpostavljam phantom?
Recommended Posts