notenoughreasonsforclaire Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Ako je problem, brišite... https://www.dropbox.com/s/l462qzejf2wb4bp/Miljenko%20Smoje%20-%20Dnevnik%20jednog%20penzionera.pdf?dl=0
smorenko Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 (edited) hvala edit: pasje novelete su fenomenalne Edited July 29, 2016 by smorenko
ajgor Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 hvala edit: pasje novelete su fenomenalne +1 Sad pada otimanje familije ko prvi čita :)
adam Posted July 29, 2016 Posted July 29, 2016 izvinjavam se, ne videh ovo. ako neko nece da se bakce ili ako nema dropbox 'racun', sibnite mail na PM i saljem. tako mi je najjednostavnije.
slepa živana Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 ne znam šta mi je to trebalo pa daj pričaj kako je ja sam to ime upamtila sa onih tabli na sajmu knjiga i tako zovem ceo taj pravac u pisanju - vesna radusinović skoro sam uhvatila na tv neku emisiju, ona je bila gost, pričala je o velikoj novinarskoj karijeri, mislim da je spomenula da je završila književnost... i tako je nekako delovala smerno i skromno. pomislila sam kako su i markes i hemingvej bili novinari, i sve to... uštedi nam vreme koje nemamo
halloween Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Ne znam za drugo objašnjenje otkud neko na PPP čita ovakvu literaturu, osim da je Spaske lično Vesna Radusinović vođena modifikovanim geslom "neka se priča, makar i loše".
garcia Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 mene zanima kakav je kvalitet papira, je l oštar ili je više soft
slepa živana Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 mene zanima kakav je kvalitet papira, je l oštar ili je više soft lako je tebi kad si samouveren.
Ariel Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 e ozbiljno, mene uvek zanimala unutrašnjost tih vesana, ajde pričaj malo šta ima tu?
Recommended Posts