jms_uk Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 citao dnevnik jednog penzionera miljenka smoje pre jedno dvaes godina. i zaboravio da postoji. i pre jedno mesec dana mi prijatelj zakaci na mail jer sam mu kukao kako mi slabo sta drzi paznju u poslednje vreme. meni miljenko bas bas pashe. poceo i sam sebe guram od sokocala (prebacio na kindle) da duze gushtam. bas uzivam u svakom slovu. Baci na PM :)
iDemo Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 On pobjego iz grada, ko fol mu dosta civilizacije, ali pobjego samo na rub grada, kao da je stigao do Bežanije, i tu lovi neke losove i tripuje nešto. Uvlači i klinca u to. Bolje pročitaj Volden od Toroa. Bežanija nije na rubu grada nego Jakovo - ono - tamo gde ima "kereća škola"...
decak Kejt Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 steinbeck - east of eden sinoc zavrsila, kakav kapitalac.
garcia Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 citao dnevnik jednog penzionera miljenka smoje pre jedno dvaes godina. i zaboravio da postoji. i pre jedno mesec dana mi prijatelj zakaci na mail jer sam mu kukao kako mi slabo sta drzi paznju u poslednje vreme. meni miljenko bas bas pashe. poceo i sam sebe guram od sokocala (prebacio na kindle) da duze gushtam. bas uzivam u svakom slovu. Baci na PM :) +1 pls
Hella Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 (edited) pošto ste kilavi ne vredi se oslanjati na vas pa sam je spirio na brzaka od sinoć do sad i smrtno se izdosađivao prvo zato što je gledanje filmova i serija naspram čitanja knjiga sto što i provod s tri elitne poslovne pratilje naspram seksa s probušenim posterom a drugo zato što je stil nesmešan i smarački i ništa se ne dešava tj dešava se ali sve nekako kilavo a ne kao u klasicima Dopler je sta Hella stvarno radi -1 taj šizofreni licemer se bori protiv briljantnosti a znamo da je to moje drugo ime Edited July 27, 2016 by Hella
Bujodrag Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 (edited) To me podseti, je l' zna neko kako se zove Remarkov roman u kojem je glavni junak oduševljen nekom devojkom koja je solidno glupa i nikakve probleme nema; u svom neshvatanju, sve joj je ravno i udobno, dok on, glavni junak, jadan, stenje pod teretom egzistencijalnih pitanja? Tamo negde, pred kraj srednje škole, par nas premudrih hipika smo se oduševili i zajedljivo smejali na to. Baš bih voleo sad da je pročitam e da bih video da li ću se opet smejati. Edited July 27, 2016 by Bujodrag
James Marshall Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Walden je sta ljudi misle da Hella radi, a Dopler je sta Hella stvarno radi :D +1
Parsons Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 To me podseti, je l' zna neko kako se zove Remarkov roman u kojem je glavni junak oduševljen nekom devojkom koja je solidno glupa i nikakve probleme nema; u svom neshvatanju, sve joj je ravno i udobno, dok on, glavni junak, jadan, stenje pod teretom egzistencijalnih pitanja? Tamo negde, pred kraj srednje škole, par nas premudrih hipika smo se oduševili i zajedljivo smejali na to. Baš bih voleo sad da je pročitam e da bih video da li ću se opet smejati. znas li sta vezuje remarka i carli caplina? (sem egzila u usa)
Parsons Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 (edited) obojica su imali polet godard za suprugu ;) Edited July 27, 2016 by Parsons
ajgor Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 +1 pls Biću bezobrazan da i ja zamolim za primerak, hvala.
James Marshall Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 Evo i ja upis :-) može i ovdje u code ili spoiler
Recommended Posts