July 26, 20168 yr citao dnevnik jednog penzionera miljenka smoje pre jedno dvaes godina. i zaboravio da postoji. i pre jedno mesec dana mi prijatelj zakaci na mail jer sam mu kukao kako mi slabo sta drzi paznju u poslednje vreme. meni miljenko bas bas pashe. poceo i sam sebe guram od sokocala (prebacio na kindle) da duze gushtam. bas uzivam u svakom slovu. Baci na PM :)
July 27, 20168 yr On pobjego iz grada, ko fol mu dosta civilizacije, ali pobjego samo na rub grada, kao da je stigao do Bežanije, i tu lovi neke losove i tripuje nešto. Uvlači i klinca u to. Bolje pročitaj Volden od Toroa. Bežanija nije na rubu grada nego Jakovo - ono - tamo gde ima "kereća škola"...
July 27, 20168 yr citao dnevnik jednog penzionera miljenka smoje pre jedno dvaes godina. i zaboravio da postoji. i pre jedno mesec dana mi prijatelj zakaci na mail jer sam mu kukao kako mi slabo sta drzi paznju u poslednje vreme. meni miljenko bas bas pashe. poceo i sam sebe guram od sokocala (prebacio na kindle) da duze gushtam. bas uzivam u svakom slovu. Baci na PM :) +1 pls
July 27, 20168 yr pošto ste kilavi ne vredi se oslanjati na vas pa sam je spirio na brzaka od sinoć do sad i smrtno se izdosađivao prvo zato što je gledanje filmova i serija naspram čitanja knjiga sto što i provod s tri elitne poslovne pratilje naspram seksa s probušenim posterom a drugo zato što je stil nesmešan i smarački i ništa se ne dešava tj dešava se ali sve nekako kilavo a ne kao u klasicima Dopler je sta Hella stvarno radi -1 taj šizofreni licemer se bori protiv briljantnosti a znamo da je to moje drugo ime Edited July 27, 20168 yr by Hella
July 27, 20168 yr To me podseti, je l' zna neko kako se zove Remarkov roman u kojem je glavni junak oduševljen nekom devojkom koja je solidno glupa i nikakve probleme nema; u svom neshvatanju, sve joj je ravno i udobno, dok on, glavni junak, jadan, stenje pod teretom egzistencijalnih pitanja? Tamo negde, pred kraj srednje škole, par nas premudrih hipika smo se oduševili i zajedljivo smejali na to. Baš bih voleo sad da je pročitam e da bih video da li ću se opet smejati. Edited July 27, 20168 yr by Bujodrag
July 27, 20168 yr To me podseti, je l' zna neko kako se zove Remarkov roman u kojem je glavni junak oduševljen nekom devojkom koja je solidno glupa i nikakve probleme nema; u svom neshvatanju, sve joj je ravno i udobno, dok on, glavni junak, jadan, stenje pod teretom egzistencijalnih pitanja? Tamo negde, pred kraj srednje škole, par nas premudrih hipika smo se oduševili i zajedljivo smejali na to. Baš bih voleo sad da je pročitam e da bih video da li ću se opet smejati. znas li sta vezuje remarka i carli caplina? (sem egzila u usa)