June 24, 20168 yr procitao arhipelag gulag sva 3 dela, zavrsavam 7000 dana u sibiru pa me zanima da li je neko citao nesto na ovu temu, da preporuci
June 24, 20168 yr procitao arhipelag gulag sva 3 dela, zavrsavam 7000 dana u sibiru pa me zanima da li je neko citao nesto na ovu temu, da preporuci pa kad si već čitao Solženjicina jesi li naleteo na "Jedan dan Ivana Denisoviča"?
June 25, 20168 yr Odlican je Ruzdi. Da, i muslimani ga vole. Nije loš-lepo je opisao zlo jednog dela sveta i to je to. p.s. nepisano pravilo biblioteka, uzmes tri knjige, dobijes jednu dobru. i tražiti preporuku nije loša stvar.
June 25, 20168 yr procitao arhipelag gulag sva 3 dela, zavrsavam 7000 dana u sibiru pa me zanima da li je neko citao nesto na ovu temu, da preporuci Potrazi Salamova, prevodjen je poprilicno.
June 25, 20168 yr procitao arhipelag gulag sva 3 dela, zavrsavam 7000 dana u sibiru pa me zanima da li je neko citao nesto na ovu temu, da preporuciNije bas striktno o logorima, ali svakako opisuje Staljinovu epohu.Polet nase mladosti - Zinovjev Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
June 25, 20168 yr Potrazi Salamova, prevodjen je poprilicno. salamov "priče sa kolime" u izdanju lom-a inace, moze da ti bude interesantno i pekicev "godine koje su pojeli skakavci". dok ti je solzenjicin jos svez, cesto ga pominje. kiš "grobnica za b. denisovica"
June 25, 20168 yr Je li to neka zajebancija na temu Borisa Davidoviča koju nisam ispratio ili samo lapsus
June 25, 20168 yr Je li to neka zajebancija na temu Borisa Davidoviča koju nisam ispratio ili samo lapsus davno sam citao, ali nisam valjda omasio ceo fudbal , nije da bas nema veze sa staljinovim logorima