Jump to content

Sta citate?

Featured Replies

Ursula Legvin - Leva ruka tame

<3

jedino sto sam procitala od Le Guin. uslo u mojih top deset eva'. 

• Replies 8.5k
  • Views 892.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

prebacila sam se na ovu temu jer se tamo piše o najavama i medijima   imam jedan bedž, omiljeni na kome piše "što čitaš?" to je naziv neke hrvatske anarhističke edicije, praktično reklamni b

• slepa živana
    slepa živana

upravo sam završila s čitanjem nečeg što se zove "selindžer" iz 2014, autori salerno i šilds. radi se uglavnom o gomili kratkih izjava, delova intervjua, pisama ljudi koji su poznavali selindžera. ima

• slepa živana
    slepa živana

ja sam gledala predstavu po toj knjizi na večernjoj sceni radović. i to monodramu. dug je niz mojih krvavih žrtava kulturnom uzdizanju

Posted Images

ja mnogo volim the dispossessed. čitala sam još the lathe of heaven al nije ni blizu ovoj prvoj

ja mnogo volim the dispossessed. 

+1000

I Svet se kaže šuma i Zemljomorje i .... jbmlg, ima još al' se ne merem sad setit

Nemojte da dajete knjige bibliotekama.

Pre par meseci pazario na Kupindu knjigu Nebojse Popova za 120din, sa sve stambiljom Sabacke Biblioteke i bar kodom koji je lepljen skoro (znaci u zadnjih par godina). Verovatno je neko ima semu da uzme knjige koje ovi bacaju pa ih posle prodaje.

ili šemu da ih ukradu iz biblioteke :fantom:

Ja citam novu knjigu gilovana misica glava šešelja

Estoril-61193.jpg

odlična. ko voli ratne romane neka ne propusti.

a i ko ne voli

:)

American Dream Global Nightmare 

Ziauddin Sardar, Merryl Wyn Davies

solidno, vredi procitati k'o kolateral uz primaries...

imagesaa.jpg

Zli demijurg u epubu i Galaksije na papiru. Uživancija.

Sovjetska faza. Iljf i Petrov, Zlatno tele pred spavanje. Preko dana i u prevozu, Svetlana Aleksijevich - Rat nema zensko lice.

Po preporuci ovde kupio na Limundu i pročitao i mogu da kažem da je odlična.

Polovne-knjige-%C5%BDIVOT-I-PRIKLJU%C4%8

vrhunska je knjiga. Imas i drugi deo...

Kako se zove da i nju sad jurim na Kupindu? :D

Nasao.

Pretendent na presto - Nove pustolovine vojnika Ivana Čonkina a imaš i treću, Raseljeno lice - Nove avanture vojnika Ivana Čonkina.