Jump to content

Sta citate?

Featured Replies

Господо велико вам хвала. :s_c:

• Replies 8.5k
  • Views 892.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

prebacila sam se na ovu temu jer se tamo piše o najavama i medijima   imam jedan bedž, omiljeni na kome piše "što čitaš?" to je naziv neke hrvatske anarhističke edicije, praktično reklamni b

• slepa živana
    slepa živana

upravo sam završila s čitanjem nečeg što se zove "selindžer" iz 2014, autori salerno i šilds. radi se uglavnom o gomili kratkih izjava, delova intervjua, pisama ljudi koji su poznavali selindžera. ima

• slepa živana
    slepa živana

ja sam gledala predstavu po toj knjizi na večernjoj sceni radović. i to monodramu. dug je niz mojih krvavih žrtava kulturnom uzdizanju

Posted Images

Nema na čemu, uvek na usluzi.

Када смо већ код знанственог гусарења, ко жели даћу му адресу сајта са 2,5 милиона наслова у електронском формату. Углавном су то књиге на енглеском и руском.

Baci u code 

vrlo rado

Baci u code
Сучеље је на руском, али има и енглески у менију.

bookfi.net

Edited by CerdicLeboeff

;)

To ti je jedan od kanala na lajbrri dženezisu, tj. pretragom tamo dobijaš i rezultate sa tog sajta. 

Ursula Legvin - Leva ruka tame

Carica  :wub:

Generalno mislim da je govn@r al' je knjiga ok, ono - opsta kultura (od pre XX godina).

Plus ono - strana 41 - hvalospevi Milutinu Milankovicu... 

book_narrowweb__300x428,0.jpg

Uelbek, "proširenje područja borbe".

Prosirenje-podrucja-borbe-26708.jpg

krenuo je jako a onda je nakon esejističkog brejka o proširenju područja borbe i paralele ekonomski - seksualni liberalizam,  prilično zanemoćao. pošto se radi o njegovom prvom romanu (mada je više u pitanju produžena novela), imam izvesnog razumevanja. 

22172514.jpg

22172514.jpg

Interesantan naslov. :) Da li se možda pojavljuje i Meternih?

Uf, otkad nisam video Alefova izdanja, ni procitao knjigu na srpskom :-(

Jel izlazi Gradac jos uvek?

Naravno :).