porucnik vasic Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 King preterano sere. Човек је напросто Американац. То тако функционише овде.
garcia Posted March 17, 2016 Posted March 17, 2016 da ne bude zabune, ja ga i volim i mrzim u isto vreme :D
Remi Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 Završih Hacer Tiempo, Marko Ristić. Sad Dulova omiljena, Hadrijanovi Memoari.
Bright Billy Posted March 27, 2016 Posted March 27, 2016 aj da pitam i ovde jel ima neka knjiga o matiji korvinu? moze i roman, samo da je na srpskom ili eventualno na hrvatskom.
CerdicLeboeff Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 aj da pitam i ovdeЧек, првенствено тражиш историјски рад о његовој владавини?
Dr Arslanagić Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Ja sam na srpskom čitao samo deo iz Istorije Mađara u izdanju Clio. Ne znam da postoji nešto na srpskohrvatskom a da je vredno pomena. Mislim da je odlična knjiga Andraša Kubinjija nedavno objavljena i na engleskom.
porucnik vasic Posted March 28, 2016 Posted March 28, 2016 Ja sam na srpskom čitao samo deo iz Istorije Mađara u izdanju Clio. Ne znam da postoji nešto na srpskohrvatskom a da je vredno pomena. Mislim da je odlična knjiga Andraša Kubinjija nedavno objavljena i na engleskom. Дај податке. Питам за друга.
Dr Arslanagić Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Engleska verzija se zove Matthias Rex, mislim.
porucnik vasic Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Engleska verzija se zove Matthias Rex, mislim. Само је 80$. И нема електроску верзију.И немамо је у библиотеци.
Bright Billy Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Ja sam na srpskom čitao samo deo iz Istorije Mađara u izdanju Clio. Ne znam da postoji nešto na srpskohrvatskom a da je vredno pomena. Mislim da je odlična knjiga Andraša Kubinjija nedavno objavljena i na engleskom. hvala! cudi me da hrvati nisu bar preveli nesto, posto sam opusteno par pura naleteo na termin hrvatsko-madjarski kralj :P
porucnik vasic Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 (edited) hvala! cudi me da hrvati nisu bar preveli nesto, posto sam opusteno par pura naleteo na termin hrvatsko-madjarski kralj :P Он је то технички и био. Edited March 29, 2016 by porucnik vasic
CerdicLeboeff Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 hvala! cudi me da hrvati nisu bar preveli nesto, posto sam opusteno par pura naleteo na termin hrvatsko-madjarski kralj :PПа технички то није постојало... Кованица је плод националног романтизма из XIX стољећа. На интернету је био је неки пдф документ са изворима о краљу Матији, мислим да је линкован и на хрватској Њикипедији... погледај, ништа те не кошта.
Recommended Posts