March 27, 20169 yr aj da pitam i ovde jel ima neka knjiga o matiji korvinu? moze i roman, samo da je na srpskom ili eventualno na hrvatskom.
March 28, 20169 yr Ja sam na srpskom čitao samo deo iz Istorije Mađara u izdanju Clio. Ne znam da postoji nešto na srpskohrvatskom a da je vredno pomena. Mislim da je odlična knjiga Andraša Kubinjija nedavno objavljena i na engleskom.
March 28, 20169 yr Ja sam na srpskom čitao samo deo iz Istorije Mađara u izdanju Clio. Ne znam da postoji nešto na srpskohrvatskom a da je vredno pomena. Mislim da je odlična knjiga Andraša Kubinjija nedavno objavljena i na engleskom. Дај податке. Питам за друга.
March 29, 20169 yr Engleska verzija se zove Matthias Rex, mislim. Само је 80$. И нема електроску верзију.И немамо је у библиотеци.
March 29, 20169 yr Ja sam na srpskom čitao samo deo iz Istorije Mađara u izdanju Clio. Ne znam da postoji nešto na srpskohrvatskom a da je vredno pomena. Mislim da je odlična knjiga Andraša Kubinjija nedavno objavljena i na engleskom. hvala! cudi me da hrvati nisu bar preveli nesto, posto sam opusteno par pura naleteo na termin hrvatsko-madjarski kralj :P
March 29, 20169 yr hvala! cudi me da hrvati nisu bar preveli nesto, posto sam opusteno par pura naleteo na termin hrvatsko-madjarski kralj :P Он је то технички и био. Edited March 29, 20169 yr by porucnik vasic
March 29, 20169 yr hvala! cudi me da hrvati nisu bar preveli nesto, posto sam opusteno par pura naleteo na termin hrvatsko-madjarski kralj :PПа технички то није постојало... Кованица је плод националног романтизма из XIX стољећа. На интернету је био је неки пдф документ са изворима о краљу Матији, мислим да је линкован и на хрватској Њикипедији... погледај, ништа те не кошта.