February 19, 20169 yr ne duguje tebi niko odgovor, ne znam odakle ti ideja da su ljudi ovde da bi ti odgovarali na pitanja. ako neko zna odgovor rećiće ti, ako ne zna ili ih tema ne zanima, neće. deal with it. imaš project gutenberg i knjigoteka org
February 21, 20169 yr knjigoteka org to za vas hrvate. mi se snabdevamo sa balkanskih daunloudova. ^_^
February 21, 20169 yr jel ima kod vas srba onog zahara prilepina? ja ne mogu da nađem ništa u pdfu kod nas ustaša
February 21, 20169 yr jedan nudio pre par meseci sken Greha u jpg-u ali moraš da mu pošalješ pp pa ti onda da link. ko zna šta traži da napišeš u pp, možda da se nacionalno opredeliš, od srBova svašta moš očekivat.
February 21, 20169 yr Kad smo vec kod Svejka, izgleda da imamo i domacu predstavu po motivima, "Postmoderni kabare dobrog vojnika Svejka". Snimak se moze pogledati veceras u 21h na RTS2. Edited February 21, 20169 yr by I*m with the pilots
February 24, 20169 yr Teri Pračet: "Duševna muzika", a drugo Roza Luksemburg: "Socijalna reforma ili revolucija?" ..To je to neko moje odrastanje, šta li...
February 24, 20169 yr baš sam završio čerčila od onog zloće džonsona, a sada uživam u ulebekovom pokoravanju
February 24, 20169 yr Окејиш ми је био тај Океан, приметно слабији од Књиге о гробљу. Прочитах у два-три дана "Фактор Черчил" Бориса Џонсона. Добра књига која много говори о оба политичара. Забавно ми је било што сам читао о Черчиловим ставовима о Европи у тренутку када је Борис Џонсон рекао да се прикључује анти ЕУ табору, што је ваљда изненађење за свакога ко није прочитао пар година стару књигу. Черчил к'о Черчил, цинични пацов из Бленхајма, прелетач и себичњак коме је све са разлогом опроштено јер је победио Хитлера, али Борис Џонсон наставља да ме одушевљава. Класично образован, брбљив, жовијалан к'о Умберто Еко и идеалиста, ко би рекао да их још има. Зајебао се са одлуком о референдуму, али мислим да је то урадио јер се пали на лудачке потезе и преузимање ризика карактеристично за његовог идола. Надам се само да ће умети и да се извлачи из својих Галипоља како се Черчил извлачио из својих. Посебан ниво патње над судбином Србије (која се спомиње посредно у једној реченици, у Черчиловом говору када је први пут јавно употребио термин "гвоздена завеса" и сместио Београд иза ње) ми је изазвало размишљање о томе како би изгледала књига Александра Вучића или Бојана Пајтића о Николи Пашићу. Ту сам се скоро расплакао од муке.
February 24, 20169 yr meni su american gods #1 od starog gaimana. btw. sad čitam jua nesbea (crvendać, dobar je nesbe), a pre toga gubitnika od bernharda (dobro piše ali mi nije nešto legao trenutno) i priče iz los anđelesa od rya coodera. Edited February 24, 20169 yr by Sundance Kid
February 24, 20169 yr Гејмен је добар сценариста стрипова, али књиге му нису ни изблиза тако посебне. У "Боговима" некако претегне та одлична идеја, док реализација остане некако мех. Мени су његове књиге све боље како је циљна група млађа, а најбоља ми је "Дан када сам заменио тату за две златне рибице". :)