melankolic Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 (edited) Vedrana Rudan- Ljubav na posljednji pogledLetnja lektira za muskarca. Edited July 12, 2008 by melankolic
lena21 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Pol Oster, Bruklinska revija ludosti,upravo završila - toplo preporučujem,kad je kupih pre neku godinu onako nova odma dobila noge i nestala, pre nedelju dana se na isti volšeban način knjiga meni vratila, kako otišla tako se i vratila,počela Njujoršku trilogiju al mi se sve čini da ću je ostaviti za kasnije,još mi je mozak pod utiskom Bruklinske revije...
Amos Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Od juce citam Uelbeka - Mogucnost ostrva.Prvi put se srecem sa njim, posle duze vremena, na preporuku bar 7-8 ljudi. Sto obicno i nije neka preporuka u mom sistemu vrednovanja.Za sada mi se svidja.
Djina Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Upravo dovrshila Pekicjev roman "Kako upokojiti vampira". Malo je recji da sam odushevljena.
dare... Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Od juce citam Uelbeka - Mogucnost ostrva.Prvi put se srecem sa njim, posle duze vremena, na preporuku bar 7-8 ljudi. Sto obicno i nije neka preporuka u mom sistemu vrednovanja.Za sada mi se svidja.Cudna knjiga... Rekao sam svoje misljenje ovde i ovde... <_<
Aleksija Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 kurt vonegat, covek bez zemlje - pre svega neobicno duhovita knjiga.
Indy Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Uh, ja to poceo i napustio... bice da sam neduhovit. :P
Lavinia Amaldi Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 zavrsila skolu lepote iz kabula.. hvala boguu principu nikad ne ostavljam zapocetu knjigu nedocitanu, ali ova me bas smorila..gnjavile smo se brat bratu mesec dana - i to samo zato jer hocu da citam nesto drugo a ne mogu dok ne zavrsim prethodno
Aleksija Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Uh, ja to poceo i napustio... bice da sam neduhovit. :Ppa sad, jedno od nas dvoje mora biti, jel tako? objektivno. mada se slazem da je duhovitost precenjena :Psubjektivni osvrt: sto sam starija, sve vise se primam na sadrzaje u kojima se, manje ili vise eksplicitno, govori o tome kako treba da vodimo racuna jedni o drugima (mislim, mi ljudi). dakle, i ideoloski zastranjujem -_-
Indy Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 ... ideoloski zastranjujem -_-Bogami, da znas. Jos da se propijes, i ni rodjena majka te vise nece razlikovati od BGhosta. (Not that there's anything wrong with that.)(Salim se naravno, uz sve simpatije prema tebi i BGejcu, i naklon pocivsem Vonegatu, stazom varke mrtav odoh u nihilizam).
Tihajeza Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 zavrsila skolu lepote iz kabula.. hvala boguu principu nikad ne ostavljam zapocetu knjigu nedocitanu, ali ova me bas smorila..gnjavile smo se brat bratu mesec dana - i to samo zato jer hocu da citam nesto drugo a ne mogu dok ne zavrsim prethodno I ja sam u Kabulu :) "Hiljadu čudesnih sunaca" - Haled Hoseini.Čitala sam od njega "Lovca na zmajeve", i to je jedna lepa priča.
Aleksija Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Bogami, da znas. Jos da se propijes, i ni rodjena majka te vise nece razlikovati od BGhosta. (Not that there's anything wrong with that.)sve sto ne ukljucuje upotrebu antirida i otvoreno interesovanje za zene je prihvatljivo.(Salim se naravno, uz sve simpatije prema tebi i BGejcu, i naklon pocivsem Vonegatu, stazom varke mrtav odoh u nihilizam).simpatije i postovanje za nihilizam. odlican, vonegatovski izbor (umiranje je jedini zaista iskren nacin da se nihilizam praktikuje, zar ne?)trolof, pre nego sto nas cenjeni moderator posalje u miralemov ocinski zagrljaj.
Morgenrot Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Pretrazivac - Goran PetrovicKratko i jasno.I vrlo slikovito.
slepa živana Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 mrak - david albahari... nastavlja se atmosfera iz ludviga
Recommended Posts