Jump to content

Sta citate?

Featured Replies

kroz-jedno-mutno-stoljece-hrvoje-magazin

• Replies 8.5k
  • Views 893k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

prebacila sam se na ovu temu jer se tamo piše o najavama i medijima   imam jedan bedž, omiljeni na kome piše "što čitaš?" to je naziv neke hrvatske anarhističke edicije, praktično reklamni b

• slepa živana
    slepa živana

upravo sam završila s čitanjem nečeg što se zove "selindžer" iz 2014, autori salerno i šilds. radi se uglavnom o gomili kratkih izjava, delova intervjua, pisama ljudi koji su poznavali selindžera. ima

• slepa živana
    slepa živana

ja sam gledala predstavu po toj knjizi na večernjoj sceni radović. i to monodramu. dug je niz mojih krvavih žrtava kulturnom uzdizanju

Posted Images

z cirjakovic globalna afrika.

SUtra idem na neki rodjendan pa mi treba neka knjiga. Preporucite nesto sto se odvija u Japanu posto je drugarica veliki ljuitelj manga crtanih filmova pa bar da joj uzmem neku knjigu vezanu za Japan.

SUtra idem na neki rodjendan pa mi treba neka knjiga. Preporucite nesto sto se odvija u Japanu posto je drugarica veliki ljuitelj manga crtanih filmova pa bar da joj uzmem neku knjigu vezanu za Japan.

Bolje joj uzmi "U miso supi" od Murakamija.

Hvala uzecu nesto od njega svakako.

samo pazi da ne uzmeš pogrešnog murakamija, ovaj rju nije baš za svakoga

samo pazi da ne uzmeš pogrešnog murakamija, ovaj rju nije baš za svakoga

Partibrejkeru  :thumbdown:

Mada istini za volju ako voli mange pre ce joj sesti rju :)

delfi_put_kormak_makarti.jpg

jedva sam nasao

I kako ti se svidela?

Ja sam procitao od Dena Simonsa Leto noci i Ukleta zima i bas su mi se svidele. Ima jedan detalj iz druge knjige koji mi se kosi sa prvom pa bi da o tome prodiskutujem sa nekim ko je procitao obe.

Tek sam poceo, javljam kad zavrsim. Na kraju sam nasao u platou, poslednji primerak, inace je rasprodato, da nisam tu nasao trazio bi na sajmu. Imam ostale 3 od Makartija prevedene na naski, pa sam hteo da upotpunim.

I kako ti se svidela?

Ja sam procitao od Dena Simonsa Leto noci i Ukleta zima i bas su mi se svidele. Ima jedan detalj iz druge knjige koji mi se kosi sa prvom pa bi da o tome prodiskutujem sa nekim ko je procitao obe.

pročitao sam ja obe ali dosta davno. prva mi je bila super, dok sam drugu jedva završio.

delfi_put_kormak_makarti.jpg

jedva sam nasao

Meni je ovo do jaja™. Slushao sam (umesto citanja) na engleskom i onda samo onako povrsno odgledao film - kao - "da ne kvarim utisak"... 

Tip je odlican. Krajnje. 

Макарти је то написао након што је као прилично матор добио дете. Зна у каквом ће га свету оставити другима да га васпитају када оде Богу на истину и прилично га је престравило то сазнање. Али, има и веру у људе. Ванредан писац. Читајте га на енглеском, све осим Крвавог меридијана је разумљиво и некоме ко га врло просечно говори.

Krvavi meridijan je, pak, liga za sebe.