Meazza Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 Evo, ja se svecano obavezujem da cu procitati i Turski gambit, drugi deo serijala.
koksy Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 ne velim, atmosfera totalnog post9/11 šoka i traumatičnog tumaranja pojedinaca u neverici i neshvatanju, izvedena je dosledno i sa stilom. ama - ništa više od toga, a meni (samo) to nije dovoljno.
Moća Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Procitaj od njega Bodiartist da vidis kakvi su to tripovi.
Tihajeza Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Uzeh sada nešto u biblioteci, da prekratim putovanje busom. Od neke 27.strane mi provejava osećanje da sam ovu knjigu već čitala i evo osećaj ne prestaje ni kod 40. Dobro, ne sećam se skoro ničega, a još manje kraja, pa mogu da nastavim. Sigurno je odlična, od onih koje ti se urežu u pamćenje [emoji1]
Tihajeza Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Uzeh sada nešto u biblioteci, da prekratim putovanje busom. Od neke 27.strane mi provejava osećanje da sam ovu knjigu već čitala i evo osećaj ne prestaje ni kod 40. Dobro, ne sećam se skoro ničega, a još manje kraja, pa mogu da nastavim. Sigurno je odlična, od onih koje ti se urežu u pamćenje [emoji1]
Joshua Posted August 14, 2015 Posted August 14, 2015 Uzeh sada nešto u biblioteci, da prekratim putovanje busom. Od neke 27.strane mi provejava osećanje da sam ovu knjigu već čitala i evo osećaj ne prestaje ni kod 40. Dobro, ne sećam se skoro ničega, a još manje kraja, pa mogu da nastavim. Sigurno je odlična, od onih koje ti se urežu u pamćenje [emoji1] Uzeh sada nešto u biblioteci, da prekratim putovanje busom. Od neke 27.strane mi provejava osećanje da sam ovu knjigu već čitala i evo osećaj ne prestaje ni kod 40. Dobro, ne sećam se skoro ničega, a još manje kraja, pa mogu da nastavim. Sigurno je odlična, od onih koje ti se urežu u pamćenje [emoji1] jezu drma glič u matriksu samo tako ^_^
Singer Posted August 18, 2015 Posted August 18, 2015 Moram da pohvalim knjigu, već je pominjana na forumu i sve al tako je lepo napisana i tako lagano "klizi" da je prava milina čitati. Amerikanizacija Evrope 60tih a po najviše amerikanizacija SFRJ i stvaranja "koka kola socijalizam" kulture u vreme najžešćeg perioda hladnog rata pa sve do pada berlinskog zida! LU-TKA!
Pečorin Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Džojs -portret umetnika u mladosti jedan citat Mi smo jedan nesrećan narod kome su se na grbaču popeli popovi... Narod sa popovima na grbači od koga je i Bog digao ruke.
Dr Arslanagić Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 ah, irska kuknjava. plaču i nariču skoro kao srpski seljaci
Recommended Posts