May 21, 20159 yr dzordz orvel- samo nek aspidistre lete a posle ako bog dadne u. eko -istorija ruznoce Edited May 21, 20159 yr by bradilko
May 21, 20159 yr Ово је занимљиво штиво. Има на јутубу све ово у струју, Пекић пита Драги одговара. gde Vasicu?daj link. hvala
May 22, 20159 yr dzordz orvel- samo nek aspidistre lete u tom smislu toplo preporučam, u borbi za vazduh, istog autora. čitala sam je pre par meseci tek. nisam znala da orvel može i da zasmeje :D
May 22, 20159 yr ijao silen, slusao sam par puta, radio fokus sa intelektualnim pretenzijamaНишта, у том случају замоли Љиљану Пекић да ти уступи снимке јер су твоја нежна осећања у опасности.[emoji33] Sent from my iPhone using Tapatalk
May 23, 20159 yr Ништа, у том случају замоли Љиљану Пекић да ти уступи снимке јер су твоја нежна осећања у опасности.[emoji33] Sent from my iPhone using Tapatalk pitacu, nista ne kosta
May 30, 20159 yr Razgolićeni državni službenik Kventina Krispa. Pre nekoliko godina na Sajmu knjiga ugledam ovaj intrigantni naslov nepoznatog autora. Zavirim unutra, kad ono- biografija gej ikone. Opeet je sretnem na popustu u Prosveti, 330 din i kupim. Da li ima potrebe naglašavaiti da je duhovito?
June 2, 20159 yr ne znam gde bih drugde The Encyclopedia of the Dead by Danilo Kiš review – a fitting tribute to a master storyteller
June 9, 20159 yr Pročitao i svidela mi se. Poslednjih 100 strana ne možete da prekinete sa čitanjem. Sad vidim ima još dva nastavka ali ih Laguna nije prevela