Jump to content

Sta citate?

Featured Replies

"Rob Huna"!

Našla na kupindu, izdanje Plava ptica. Svojevremeno sam je pročitala jedno deset puta, dok nisam prerasla policu za decu u biblioteci.

Potpuni Awwwwwwwww.......

PA227362.JPG

Secam se knjige i dalje mi urezan sokantan dogadjaj

Kada mu ona devojka u koju je zaljubljen trazi odecu i presvuce se u njega da bi je kasnije sahranili sa svim ostalim slugama.

Ja moram negde u kući da nadjem Kapetani fregata i neku knjigu iz dva dela o nekom ruskom polarnom istraživaču i njegovom sinu...

melnkta gertrude stejn, objavljena knjiga 1956. s predgovorom mladog bore ćosića.

dok čovek čita ta beskonačna ponavljanja može da oseti kao u reklami kako mu sa mozga spadaju tvrdokorne mrlje.

"Rob Huna"!

Našla na kupindu, izdanje Plava ptica. Svojevremeno sam je pročitala jedno deset puta, dok nisam prerasla policu za decu u biblioteci.

Potpuni Awwwwwwwww.......

PA227362.JPG

Страшна књига, у њој сам се први и једини пут заљубио у књижевни лик. 

imate u mikseru neki mini-sajam. relativno ok ponuda i  cene. ja sam uzeo craig thompson - blankets za 1,760 rsd

11058813_797067753704135_271062305266864

Kupio sam desetak knjiga na nekom popustu. Sad citam Ciricevu autobiografiju a posle cu neku antologiju mlade srpske proze

• 2 weeks later...

Što je meni to dobra knjiga, kupljena potpuno neočekivano. Takav opis beznađa se retko nalazi.

stvarno dobra (za ovih 70-ak strana koje sam procitao do sada). a Keith Talent i Nicola Six kao da su izasli iz nekog filma Guya Ritchieja.

• 2 weeks later...

Na delfi.rs najavili akciju 10 knjiga za 1000 din. Koja počinje danas u 10:00 i naravno u 10:00 im pada sajt :lolol::frust::isuse:

Bolje da kupiš par risova praznog papira, kvalitetnije je čitanje od tih iz ponude "koliko stane na lopatu" :sleep:

Sad gledao nije neka ponuda ima par stvari koje mogu da se pročitaju.

Krvnik Ljubavi

i ostale psihoterapijske novele Irvina Jaloma