Jump to content
IGNORED

Sta citate?

morgana

Recommended Posts

Posted

... glup sam ...

Posted

"Rob Huna"!

Našla na kupindu, izdanje Plava ptica. Svojevremeno sam je pročitala jedno deset puta, dok nisam prerasla policu za decu u biblioteci.

Potpuni Awwwwwwwww.......

PA227362.JPG

Posted

Secam se knjige i dalje mi urezan sokantan dogadjaj

Kada mu ona devojka u koju je zaljubljen trazi odecu i presvuce se u njega da bi je kasnije sahranili sa svim ostalim slugama.

Posted

Ja moram negde u kući da nadjem Kapetani fregata i neku knjigu iz dva dela o nekom ruskom polarnom istraživaču i njegovom sinu...

Posted

melnkta gertrude stejn, objavljena knjiga 1956. s predgovorom mladog bore ćosića.

dok čovek čita ta beskonačna ponavljanja može da oseti kao u reklami kako mu sa mozga spadaju tvrdokorne mrlje.

Posted

"Rob Huna"!

Našla na kupindu, izdanje Plava ptica. Svojevremeno sam je pročitala jedno deset puta, dok nisam prerasla policu za decu u biblioteci.

Potpuni Awwwwwwwww.......

PA227362.JPG

Страшна књига, у њој сам се први и једини пут заљубио у књижевни лик. 

Posted

Kupio sam desetak knjiga na nekom popustu. Sad citam Ciricevu autobiografiju a posle cu neku antologiju mlade srpske proze

• 2 weeks later...
Posted

Što je meni to dobra knjiga, kupljena potpuno neočekivano. Takav opis beznađa se retko nalazi.

Posted

stvarno dobra (za ovih 70-ak strana koje sam procitao do sada). a Keith Talent i Nicola Six kao da su izasli iz nekog filma Guya Ritchieja.

• 2 weeks later...
Posted

Na delfi.rs najavili akciju 10 knjiga za 1000 din. Koja počinje danas u 10:00 i naravno u 10:00 im pada sajt :lolol::frust::isuse:

Posted

Bolje da kupiš par risova praznog papira, kvalitetnije je čitanje od tih iz ponude "koliko stane na lopatu" :sleep:

Posted

Sad gledao nije neka ponuda ima par stvari koje mogu da se pročitaju.

Posted

Krvnik Ljubavi

i ostale psihoterapijske novele Irvina Jaloma