March 17, 201510 yr "Rob Huna"! Našla na kupindu, izdanje Plava ptica. Svojevremeno sam je pročitala jedno deset puta, dok nisam prerasla policu za decu u biblioteci. Potpuni Awwwwwwwww.......
March 17, 201510 yr Secam se knjige i dalje mi urezan sokantan dogadjaj Kada mu ona devojka u koju je zaljubljen trazi odecu i presvuce se u njega da bi je kasnije sahranili sa svim ostalim slugama.
March 17, 201510 yr Ja moram negde u kući da nadjem Kapetani fregata i neku knjigu iz dva dela o nekom ruskom polarnom istraživaču i njegovom sinu...
March 17, 201510 yr melnkta gertrude stejn, objavljena knjiga 1956. s predgovorom mladog bore ćosića. dok čovek čita ta beskonačna ponavljanja može da oseti kao u reklami kako mu sa mozga spadaju tvrdokorne mrlje.
March 21, 201510 yr "Rob Huna"! Našla na kupindu, izdanje Plava ptica. Svojevremeno sam je pročitala jedno deset puta, dok nisam prerasla policu za decu u biblioteci. Potpuni Awwwwwwwww....... Страшна књига, у њој сам се први и једини пут заљубио у књижевни лик.
March 22, 201510 yr imate u mikseru neki mini-sajam. relativno ok ponuda i cene. ja sam uzeo craig thompson - blankets za 1,760 rsd
March 22, 201510 yr Kupio sam desetak knjiga na nekom popustu. Sad citam Ciricevu autobiografiju a posle cu neku antologiju mlade srpske proze
April 3, 201510 yr Što je meni to dobra knjiga, kupljena potpuno neočekivano. Takav opis beznađa se retko nalazi.
April 4, 201510 yr stvarno dobra (za ovih 70-ak strana koje sam procitao do sada). a Keith Talent i Nicola Six kao da su izasli iz nekog filma Guya Ritchieja.
April 14, 201510 yr Na delfi.rs najavili akciju 10 knjiga za 1000 din. Koja počinje danas u 10:00 i naravno u 10:00 im pada sajt
April 14, 201510 yr Bolje da kupiš par risova praznog papira, kvalitetnije je čitanje od tih iz ponude "koliko stane na lopatu"