iDemo Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Ja cu danas ovo, jos ne znam kojim redom al' posto je sve po (najmanje) drugi treci cetvrti put - nije ni bitno. Preporuka nije ni potrebna - ovo vise kao potsecanje - ako niste skoro - procitajte opet.
John Coltrane Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 (edited) Да ли јеDefur прочитао? Edited March 9, 2015 by John Coltrane
SaturdayMorning Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 (edited) procitala sam Brankicin Insajder samo me dodatno ubedilo da ovo nije zemlja u kojoj treba da zivim treba da budes zilav i borben da bi isterivao svoje, nije za cveckice Edited March 9, 2015 by SaturdayMorning
gospa buba Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Ja cu danas ovo, jos ne znam kojim redom al' posto je sve po (najmanje) drugi treci cetvrti put - nije ni bitno. Preporuka nije ni potrebna - ovo vise kao potsecanje - ako niste skoro - procitajte opet. brajson moze uvek. australija odlichna. onu istoriju kucnih stvari upravo zavrshila, ne znam koji put.
Moća Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Ja od njega procitao putesesvije po UK, Evropi i Usa. Moracu da nadjem i tu o Ozilendu.
gospa buba Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Ja od njega procitao putesesvije po UK, Evropi i Usa. Moracu da nadjem i tu o Ozilendu. ozi i usa su najbolji, tim redom.
iDemo Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Meni je lepa i ona "Tanderbolt kid" o njegovom detinjstvu u Ajovi... Ono: "I come from Des Moines, Iowa. Somebody had to."
fandorin Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Doktore da ti nije neko ukrao nalog? Sumnjam na neke forumaše sa ekstremne levice? Zar ne misliš da je zanimljivo pročitati dugina za koga kažu da je ideolog putina? A Krakov je interesantna ličnost. Čitao sam i Stojadinovićevu autobigrafiju i vrlo je zanimljiva. Ja upravo završio Embahade, ima zamašan deo o Stojadinu. Zanimljiva su i poglavlju o Petru II i njegovim memoarima. Korisno štivo da bi se razvejale zablude kako su ovaj narod i ova zemlja propali samo zbog komunizma. Detaljčić- oktobar 41., London, general Simović traži od Crnjanskog da sastavi apel našim emigrantima u Americi o prikupljanju novčane pomoći za gerilske formacije u otadžbini. Novac koji je stizao nazvan je Dražinim fondom i iznosio je, pre nego što je nestao, 28.000 funti.
John Coltrane Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 (edited) U pauzi druzenja sa Pekicem procitao Amsterdam, ovde pominjan, i ne uspeh da uhvatim nit koja vezuje Ostera i Mekjuana. Nekako mi delovalo nedovrseno i prilicno smuljano na kraju. A onda nadjoh ova dva fina izdanjaj, jedno staro, jedno novo, jedno kazivano u pero novinara, a drugo pisano svojerucno. Jos malo (Atlantida i zbirke drama) i krug se zatvara pred poduhvatom zvanim Zlatno runo. Edited March 16, 2015 by John Coltrane
Harry D'Amour Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Počeo ovo: Juče počeo i završio "Hell s Angel" od istog autora - 77 stana, kratko i pitko.
Cane Vukic Prebranac Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Ово сам управо завршио. Стварно занимљива аутобиографија, препоручујем ко није читао.Ако има неко ко боље познаје Конрадов рад, чини ми се да негдје видјех да је писао нешто о распаду Југославије. Да ли има неко да је читао?
Recommended Posts