Jump to content
IGNORED

Sta citate?

morgana

Recommended Posts

Posted

Чита ли ко Улебека? Вреди ли ишта?

Posted

Ja cu danas ovo, jos ne znam kojim redom al' posto je sve po (najmanje) drugi treci cetvrti put -  nije ni bitno. 

Preporuka nije ni potrebna - ovo vise kao potsecanje - ako niste skoro - procitajte opet.

B_m5W6BVAAEtuDn.jpg

Posted

redordead.jpg

Да ли је Роџерсара прочитао?

Posted (edited)

Да ли јеDefur прочитао?

591fdefbdde8b7d6b0f879157c9230a8.jpg

Edited by John Coltrane
Posted (edited)

procitala sam Brankicin Insajder

samo me dodatno ubedilo da ovo nije zemlja u kojoj treba da zivim

treba da budes zilav i borben da bi isterivao svoje, nije za cveckice

Edited by SaturdayMorning
Posted (edited)

.

Edited by Janko
Posted

Ja cu danas ovo, jos ne znam kojim redom al' posto je sve po (najmanje) drugi treci cetvrti put -  nije ni bitno. 

Preporuka nije ni potrebna - ovo vise kao potsecanje - ako niste skoro - procitajte opet.

brajson moze uvek. australija odlichna. onu istoriju kucnih stvari upravo zavrshila, ne znam koji put.

Posted

Ja od njega procitao putesesvije po UK, Evropi i Usa. Moracu da nadjem i tu o Ozilendu.

Posted

Ja od njega procitao putesesvije po UK, Evropi i Usa. Moracu da nadjem i tu o Ozilendu.

ozi i usa su najbolji, tim redom.

Posted

Meni je lepa i ona "Tanderbolt kid" o njegovom detinjstvu u Ajovi... Ono: "I come from Des Moines, Iowa. Somebody had to."

Posted

Doktore da ti nije neko ukrao nalog? Sumnjam na neke forumaše sa ekstremne levice?

Zar ne misliš da je zanimljivo pročitati dugina za koga kažu da je ideolog putina? A Krakov je interesantna ličnost. Čitao sam i Stojadinovićevu autobigrafiju i vrlo je zanimljiva.

Ja upravo završio Embahade, ima zamašan deo o Stojadinu. Zanimljiva su i poglavlju o Petru II i njegovim memoarima. 

Korisno štivo da bi se razvejale zablude kako su ovaj narod i ova zemlja propali samo zbog komunizma. Detaljčić- oktobar 41., London, general Simović traži od Crnjanskog da sastavi apel našim emigrantima u Americi o prikupljanju novčane pomoći za gerilske formacije u otadžbini. Novac koji je stizao nazvan je Dražinim fondom i iznosio je, pre nego što je nestao, 28.000 funti.

Posted (edited)

U pauzi druzenja sa Pekicem procitao Amsterdam, ovde pominjan, i ne uspeh da uhvatim nit koja vezuje Ostera i Mekjuana. Nekako mi delovalo nedovrseno i prilicno smuljano na kraju.

A onda nadjoh ova dva fina izdanjaj, jedno staro, jedno novo, jedno kazivano u pero novinara, a drugo pisano svojerucno.

01702d6206fa0c00c27e751a.jpg

Jos malo (Atlantida i zbirke drama) i krug se zatvara pred poduhvatom zvanim Zlatno runo.

Edited by John Coltrane
Posted

Počeo ovo:

156428.jpg

Juče počeo i završio  "Hell s Angel" od istog autora - 77 stana, kratko i pitko.

Posted

10807036.jpg

Ово сам управо завршио. Стварно занимљива аутобиографија, препоручујем ко није читао.

Ако има неко ко боље познаје Конрадов рад, чини ми се да негдје видјех да је писао нешто о распаду Југославије. Да ли има неко да је читао?