Jump to content
IGNORED

Sta citate?

morgana

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Pročitao sam Pokoravanje. Zanimljivo, provokativno. Mada u delovima malo nekoherentno i nategnuto.

Čitam sada onog Dugina Uvod u Neoevroazijanizam (moj prevod naslova sa engleskog:). Drugačije nego što sam očekivao. I manje i više ekstremno. Svakako zanimljivo pročitati

Posted

i ja uzela pokoravanje. tek sam na početku, ali mnogo volim stil kojim piše. vrlo je smirujuć.

Posted

Dugin, Krakov...

ako hoćeš mogu da ti pozajmim sabrana dela Mite Ljotića

Posted

a001834.jpg

После овога Пламен четништва.

Posted

Doktore da ti nije neko ukrao nalog? Sumnjam na neke forumaše sa ekstremne levice?

Zar ne misliš da je zanimljivo pročitati dugina za koga kažu da je ideolog putina? A Krakov je interesantna ličnost. Čitao sam i Stojadinovićevu autobigrafiju i vrlo je zanimljiva.

Posted

Ni rat ni pakt?

Stojadinović je bio Đinđić pre Đinđića  :ph34r:

Posted

Doktore da ti nije neko ukrao nalog? Sumnjam na neke forumaše sa ekstremne levice?

Zar ne misliš da je zanimljivo pročitati dugina za koga kažu da je ideolog putina? A Krakov je interesantna ličnost. Čitao sam i Stojadinovićevu autobigrafiju i vrlo je zanimljiva.

šalio sam se, izvini ako je zvučalo kao uvreda.

naravno da treba sve čitati.

Posted

:) ma nije zvučalo kao uvreda, nego bu iznenadilo da imaš takav stav. Ne bi ličilo na tebe.

Inače privodim je kraju i kod opisa oslobođenja srbije sam se skoro rasplakao.

Zanimljiva je knjiga, vrlo faktografska. Čak mi se i deo o njegovom radu u zagrebu 1919 čini neopterecen neki predrasudama.

Videću kad dođem do poglavlja iz 44/45...

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Posted

После овога Пламен четништва.

nema ništa više posle ovoga. Zakucano.

Posted

nema ništa više posle ovoga. Zakucano.

То ми је рекао и Филипенко кад је прочитао. Краков је један од наших највећих модерниста.