MayDay Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 The Circle mi se za sada ne ispušta iz ruku. Pošto meni tek sad počinje odmor kupila The Girl With All The Gifts jer je tako rekao Joseph Whedon, osmi nastavak Parka Gorki - Tatjana i The Sleepwalkers, iako mi istoričari rekli da će me oprhvati dah revizionizma.
fridge Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Upravo citam The Circle i bas me je zgrabio. 1 kvalitetan pejdztrner, smislen i vrlo aktuelan. I majstorski napisan. Nadam se da nece negde da zabrlja ili prokliza do kraja. Matorci na barzi su mi za sada hit, voleo bih da se pojave jos jednom.
Hamlet Strašni Posted August 12, 2014 Posted August 12, 2014 Zanimljiva knjiga, ponekad malo kliza izmedju antiutopije i farse. Saznao za nju na forumu, skinuo je sa interneta, čitao na kindlu. Paradoks
iDemo Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 The Race For A New Game Machine: Creating the Chips Inside the XBox and the Playstation 3 by David Shippy, Mickie Phipps http://vhttp://www.goodreads.com/book/show/6056634-the-race-for-a-new-game-machine Dobro, mnogo dobro...
Velocipede Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 (edited) Ja juče čitao Teofilov tekst u Vremenu o ovoj knjizi i poželeo da je kupim. Edited August 15, 2014 by Velocipede
Sir Oliver Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 (edited) Čitao sam o knjizi na "Ravno do dna", Tekstovi iz knjige su već objavljivani ovde , tako da..eto, snađoh se. edi(k)t: zezanje sa linkom. Edited August 15, 2014 by Sir Oliver
Dr Arslanagić Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 The Sleepwalkers, iako mi istoričari rekli da će me oprhvati dah revizionizma. kontra revizionizma
porucnik vasic Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 The Circle mi se za sada ne ispušta iz ruku. Pošto meni tek sad počinje odmor kupila The Girl With All The Gifts jer je tako rekao Joseph Whedon, osmi nastavak Parka Gorki - Tatjana i The Sleepwalkers, iako mi istoričari rekli da će me oprhvati dah revizionizma. kontra revizionizma Данас у локалној књижари видех да су Кларк и она несрећна Макмилан изашли у меке корице. Оно позитивне рецензије од Олдбрајтове, Талбота и сличних великана историјске мисли. Има чак и нека о Принципу. Доктор Арсло...шта рећи... :ziga:
Tihajeza Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Hanif Kurejši - Buda iz predgrađa (Hanif Kureishi -The Buddha of Suburbia) Indijci i Englezi u Engleskoj, na mahove zabavno, bez nekog zaključka.ali jedan citat mi je ostao, zato što mi je u životu toliko čest i aktuelan: Razmišljao sam o razlikama između zanimljivih ljudi i dobrih ljudi. I o tome kako to nisu uvek isti ljudi. Interesantni ljudi su oni sa kojima želite da provodite vreme - njihovi umovi su neobični, sa njima stvari vidite na nov način, a ne samo kao mrtvilo i ponavljanje. (...) A postoje dobri ljudi koji nisu interesantni i ne zanimaju vas njihova mišljenja ni o čemu. Kao i majka, oni su dobri i blagi i zaslužuju više ljubavi.
jms_uk Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Jesi li citala ovu njegovu poslednju knjigu? Ja je juce bas uzeh iz biblioteke. The last word Kureishi, Hanif, author Mamoon is an eminent Indian-born writer who has made a career in England - but now, in his early 70s, his reputation is fading, sales have dried up, and his new wife has expensive taste. Harry, a young writer, is commissioned to write a biography to revitalise both Mamoon's career and his bank balance. Harry greatly admires Mamoon's work and wants to uncover the truth of the artist's life. Harry's publisher seeks a more naked truth, a salacious tale of sex and scandal that will generate headlines. Meanwhile Mamoon himself is mining a different vein of truth altogether. Harry and Mamoon find themselves in a battle of wills, but which of them will have the last word? Book. English. General. Published London : Faber & Faber 2014
Notorious Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 I Nešto da ti kažem, život i priključenija jednog psihoanalitičara.
belch Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 meni je ta bila takva da sam je odma zaboravila, a imam je na polici takođe sam čitala i gabriel's gift ali se ne sećam apsolutno ničega iz nje tako da to govori dosta o utisku koji je knjiga ostavila na mene
Recommended Posts