Skyhighatrist Posted July 19, 2014 Posted July 19, 2014 Arthur i Bert Gentry Lee su koautori na tri nastavka: Rama II The Garden of Rama Rama Revealed Ako ti rade posao pdf-ovi, šilji PM...
Arkadija Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 (edited) Pročitala sam "Krug"-Dejvida Egersa. Moram da priznam da me je knjiga uplašila i to poprilično. Iako nije napisana na bogzna kakvom umetničkom nivou, bez problema može da stane uz rame sa svim negativnim utopijama 20. veka npr. Mi, 1984. isl. Mislim da Veliki brat iz 1984. nije nikada sanjao ovoliki stepen kontrole. Edited July 20, 2014 by Arkadija
Mil@n Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Arthur i Bert Gentry Lee su koautori na tri nastavka: Rama II The Garden of Rama Rama Revealed Ako ti rade posao pdf-ovi, šilji PM... Vele da je ovaj pisao a Artur samo kontrolisao. Historian, pošto si kontam čitao, kakva je razlika u kvalitetu između prve i ostalih..?
Skyhighatrist Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 Nisam ih davno čitao (a mogao bih da ih nabacim na Kindle, pa da se podsetim), koliko se sećam na mahove je slabije (mislim na sve tri) nego prva, ali opšti utisak je vrlo dobar.
Arkadija Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 koliko se sećam na mahove je slabije (mislim na sve tri) nego prva, ali opšti utisak je vrlo dobar. došla da napišem bukvalno isto. Na kraju sve dobija giga epske dimenzije, ali može da se čita. Oktopauci :ziga:
Sir Oliver Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Letnja shema: Ipak sam kupio stampano izdanje "Kruga" Ne leze mi ebooks. Ko da ceka oktobar da bi se nasmejao po nizoj ceni. Gvozdje se kuje dok je vruce? image upload
frit Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Loša karma malopre je završih lagana pričica za par dana čitanja čista pozitiva čeka me isus...
Notorious Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 (edited) S.N.U.F.F., Viktor Peljevin. Kao sve nešto počinjem, ali mi je potrebno za nijansu više koncentracije nego što trenutno imam. I da pozavršavam neke izveštaje pre kraja nedelje. Edited July 22, 2014 by Notorious
Hamlet Strašni Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Ja sam egersa kupio na internetu i nisam se smirio dok ga nisam procitao. Meni bilo zanimljivo i inspirativno. Na mahove preopsirno i onako preterano ali sasvim ok knjiga. Paralelno sam krenuo da citam i Ružu sveta. I nalazim poneku zanimljivu vezu. A cita mi nesto sto sam pokupio na True detective topiku. Nadam se da amazon nece otkriti ovu sliku i pretraziti mi kindl i uporediti ga sa mojom istorijom kupovine...
Sir Oliver Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Ja sam egersa kupio na internetu i nisam se smirio dok ga nisam procitao. Meni bilo zanimljivo i inspirativno. Na mahove preopsirno i onako preterano ali sasvim ok knjiga. Paralelno sam krenuo da citam i Ružu sveta. I nalazim poneku zanimljivu vezu. A cita mi nesto sto sam pokupio na True detective topiku. Nadam se da amazon nece otkriti ovu sliku i pretraziti mi kindl i uporediti ga sa mojom istorijom kupovine... U cemu je fora s ovim naslovnicama? Lice jedna na drugu. (ok, za Dimitrijevica kazu da je omaz Pinchonu)
I*m with the pilots Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Ako nekog ne mrzi, moze li mi reci da li mu radi pretraga kroz BISIS? http://www.biblioteka.uns.ac.rs/ Meni nesto nece, izbaci "BISIS Application Error"
I*m with the pilots Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Normalno radi :) . Hvala. Problem je bio u kolacicima :)
logoped Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 E.L. Doktorou, Regtajm, preveli: Tijana Parezanović i Milan Marković l
Recommended Posts