July 1, 201410 yr Zavrsio Arsenija Njegovana i ostajem pri prethodnoj konstataciji. Sad me zvala drugarica iz Bibiloteke, stigla im nova knjiga prepiske Basare i Jergovica, taman za Savksi Kej :)
July 1, 201410 yr zavrsavam, a zao mi i jedva cekam u isto vreme. 3194M84M4EL.jpeg Uh, kraj the wasp factory je
July 6, 201410 yr Michael Chabon - Telegraph Avanue Tek poceo. Tematski i stilski mi djeluje drugačije od Yidish policemens union i Final Solution, ali jako zabavno.
July 7, 201410 yr Uh, kraj the wasp factory je Cela knjiga je spektakularna, potpuno sam zaljubljena i nije mi jasno kako do sada nisam otkrila Benksa, odnosno zašto ga nisam do sada čitala. Michael Chabon - Telegraph Avanue Tek poceo. Tematski i stilski mi djeluje drugačije od Yidish policemens union i Final Solution, ali jako zabavno. Meni stoji načeta Chabonova Amazing Adventures of Kavalier and Clay, ali nikako da nastavim da je čitam, prvo se isprečio Benks, a sada ne mogu da se odlepim od Done Tartt: Srce mi slama.
July 9, 201410 yr požurio da kupim, početak obećava - bumo videli, ne Kupila danas, pročitala oko 50 strana, za sada nije loše.
July 10, 201410 yr Jutros sam vratila u biblioteku Kralj vilovnjak od Mišela Turnijea. Umesto pozdrava, Naopaki ustav, o blagorodnom preokretu, ratu i čistoti. Krivični zakonik i malo o devojčicama :) A sada, Ako jedne zimske noći neki putnik, Italo Kalvino. Biblioteka Hit, sa italijanskog preveo Pavao Pavlicic. Edited July 10, 201410 yr by halloween
July 11, 201410 yr Nicole Krauss - History of Love simpaticna knjizica, odgovara laganom suncano-kisnom letnjem ritmu