John Coltrane Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Zavrsio Arsenija Njegovana i ostajem pri prethodnoj konstataciji. Sad me zvala drugarica iz Bibiloteke, stigla im nova knjiga prepiske Basare i Jergovica, taman za Savksi Kej :)
burekdzija Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 zavrsavam, a zao mi i jedva cekam u isto vreme. 3194M84M4EL.jpeg Uh, kraj the wasp factory je
B_B Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Michael Chabon - Telegraph Avanue Tek poceo. Tematski i stilski mi djeluje drugačije od Yidish policemens union i Final Solution, ali jako zabavno.
MaryPoppins Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Uh, kraj the wasp factory je Cela knjiga je spektakularna, potpuno sam zaljubljena i nije mi jasno kako do sada nisam otkrila Benksa, odnosno zašto ga nisam do sada čitala. Michael Chabon - Telegraph Avanue Tek poceo. Tematski i stilski mi djeluje drugačije od Yidish policemens union i Final Solution, ali jako zabavno. Meni stoji načeta Chabonova Amazing Adventures of Kavalier and Clay, ali nikako da nastavim da je čitam, prvo se isprečio Benks, a sada ne mogu da se odlepim od Done Tartt: Srce mi slama.
Sir Oliver Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 požurio da kupim, početak obećava - bumo videli, ne I ja planiram da je pazarim.
Arkadija Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 požurio da kupim, početak obećava - bumo videli, ne Kupila danas, pročitala oko 50 strana, za sada nije loše.
halloween Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 (edited) Jutros sam vratila u biblioteku Kralj vilovnjak od Mišela Turnijea. Umesto pozdrava, Naopaki ustav, o blagorodnom preokretu, ratu i čistoti. Krivični zakonik i malo o devojčicama :) A sada, Ako jedne zimske noći neki putnik, Italo Kalvino. Biblioteka Hit, sa italijanskog preveo Pavao Pavlicic. Edited July 10, 2014 by halloween
neko iz komsiluka Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Nicole Krauss - History of Love simpaticna knjizica, odgovara laganom suncano-kisnom letnjem ritmu
koksy Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Počeo jutros: baš me zanimaju utisci o ovoj knjizi, vredi li?
Recommended Posts