Jump to content
IGNORED

Sta citate?

morgana

Recommended Posts

Posted

povratak otpisane. imam naochare i pochinjem od samog pochetka :D

slika_222950.jpg

Posted

Desio se obrt glede izbora literature za "vamos-a-la-plaja" situaciju™

zbog radi aktuelnog SP -_-

11lo4d0.jpg

Posted

godina_smrti_rikarda_reisa-zoze_saramago

Kupila mi kći za rođendan, idem da počnem!

Posted

Sutra je "Noc knjige" u Laguni od 17 do 24h. Popusti idu i do 40% za njihova izdanja i 20% za druge izdavace.

Red velicina - Vreme smrti, D. Cosica (komplet od 4 knjige) kosta 4296,00 RSD. Sutra je cena 2577.6 RSD.

Posted

Sutra je "Noc knjige" u Laguni od 17 do 24h. Popusti idu i do 40% za njihova izdanja i 20% za druge izdavace.

Red velicina - Vreme smrti, D. Cosica (komplet od 4 knjige) kosta 4296,00 RSD. Sutra je cena 2577.6 RSD.

Sad si ga nagrabusio :(

Posted

Crno Sunce, Ridiger Siner

Ezoterija, mitovi koji su krčili put nacizmu.

crno_sunce_ridiger_siner.jpg

Posted

I Vulkan ima nešto slično.

Tuk na luk.

Posted

Kupila dve dečije knjige ,  jedan SF za mene i krimić za mamu, regularno bih platila 4200, sa popustom je izašlo 2500. Izašla sam zadovoljna iz knjižare.

• 2 weeks later...
Posted

Au, vec drugi put mi se desava da osoba koja sa ponosom istice da je zavrsila V beogradsku, preporucuje neke gluposti za citanje, prva(mladja) Vesnu Dedic- Milojevic, a druga(starija) Sidnija Seldona. Sta su radili na casovima srpskog, samo gramatiku, a knjizevnost prepustali stihijskom izboru?

Najlepse hvala centrifugi* jer mi je preporucio roman Kralj vilovnjak od Misela Turnijea, kojim je dodata jos jedna trscica u ramu koji je uokvirio ovogodisnji kvalitetan odmor. Citate cu napisati kad budem pri laptopu, a sad cu samo da dodam da je rec o romanu koji je sav u alegorijama, a potreban je vrhunski spisateljski dar da se neprekidnom alegorijom ne sklizne u banalno i pompezno. Turnije me je na vise mesta naveo da se zdravo naglas nasmejem, sto mi odavno nije poslo za rukom tokom citanja.

* Hvala bogu te postoji ovaj forum gde mozes dobiti kvalitetnu informaciju. Cini mi se da bih losije zivela kad bih se oslonila samo na RL

Posted

Kler Mesud - Careva deca

100 stranica mučenja, na kraju odustao (što inače mrzim da radim)

Ako je neko pročitao do kraja, rado bi čuo mišljenje.

Posted

Banana Jošimoto - "Kuhinja".

Ljubavna priča, sporo, dosadno.

Posted

Čitam. Vrh! Ali, mora se znati priča o Jeresi Horusa. čiji je, jelte, deo...

Know-no-Fear.jpg

Posted

Nasla sam zanimaciju za leto:

mistborn.jpg

Negde sam na polovini prve knjige (The Final Empire) i vec znam da cu da procitam sve tri. Zanimljivo, uzbudljivo, dobro napisano, ima scena koje su fenomenalne, odlicni likovi. Imam gomilu pitanja i jedva cekam da dodjem do odgovora.