June 9, 201410 yr Ovo leto posvetio Pekicu, progutao Vreme cuda u dahu (i svaki put nadjem nesto novo u tim njegovim tumacenjima), a sad se posvetio Arseniju Njegovanu (koja mi je pre uvek isla malo teze, ajmo tako reci).
June 10, 201410 yr meni hodocasce uvek bilo limunada. zlatno runo je vec druga prica Ove price o BG k'o da citam Svetlanu Velmar Jankovic, ali detalji su genijalni. Zlatno runo nikad nisam procitao, nisam imao mooda da se "uhvatim u kostac sa takvim gorostasom".
June 10, 201410 yr saramago: godina zivota i smrti rikarda reisa odavno nesto nisam ovako sporo i detaljno citao. Odlicna.
June 11, 201410 yr Ove price o BG k'o da citam Svetlanu Velmar Jankovic, ali detalji su genijalni. Zlatno runo nikad nisam procitao, nisam imao mooda da se "uhvatim u kostac sa takvim gorostasom". Isto :D Još uvek se nadam da ću jednog dana intelektualno napredovati dotle, da natenane sednem i posvetitm se Runu i posle toga doživim nirvanu
June 11, 201410 yr Zlatno runo saramago: godina zivota i smrti rikarda reisa uuu, hvala momci. sad kad imam naocharu za chitanje, nebo je granica :D
June 11, 201410 yr Isto :D Još uvek se nadam da ću jednog dana intelektualno napredovati dotle, da natenane sednem i posvetitm se Runu i posle toga doživim nirvanu Ja ga citam vec godinu dana, naravno paralelno sa drugim knjigama koje brstim na kamaru sa strane. Stigao sam do seste knjige, u Nirvani sam odavno, definitivno u top 5 dela koje sam ikada procitao. Edit: tekuca knjiga za dnevno zanimanje je Anathem od Nil Stivensona. Dobra. Edited June 11, 201410 yr by burekdzija
June 13, 201410 yr Video najavu za seriju pa kupio knjigu. Moderna tematika ali zanimljiva. Baš me zanima da vidim šta će biti do kraja
June 13, 201410 yr ne mogu da citam sloterdijka jer je odleteo ka bahamima a poruceni mi nikad nije stigao/hejt za onoliko koliko sam pocela bio je kul tip, pravo uzivanje, poezija.. i moram ga posedovati uskoro, za na plazi
June 14, 201410 yr evo ga otreznio se postar. jel ga cituckao neko? forumobile// Edited June 14, 201410 yr by prima
June 15, 201410 yr Ja, "za na plažu" uzeo Hornbija. Zvonko Karanović je svojedobno kukao da ga je ovaj plagirao, pa reko da vidim..plagijati su trenutno "in" a ja sam kul tip, koji prati trendovi!
June 16, 201410 yr gledao se kolber tek sam uzela, zvuči obećavajuće baš me zanima da li su nam slična iskustva :)