ivy Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 http://www.rastko.rs/antropologija/vasiljev_slmitologija.pdf
John Coltrane Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Ovo leto posvetio Pekicu, progutao Vreme cuda u dahu (i svaki put nadjem nesto novo u tim njegovim tumacenjima), a sad se posvetio Arseniju Njegovanu (koja mi je pre uvek isla malo teze, ajmo tako reci).
Papovac Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 meni hodocasce uvek bilo limunada. zlatno runo je vec druga prica
John Coltrane Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 meni hodocasce uvek bilo limunada. zlatno runo je vec druga prica Ove price o BG k'o da citam Svetlanu Velmar Jankovic, ali detalji su genijalni. Zlatno runo nikad nisam procitao, nisam imao mooda da se "uhvatim u kostac sa takvim gorostasom".
nautilus Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 saramago: godina zivota i smrti rikarda reisa odavno nesto nisam ovako sporo i detaljno citao. Odlicna.
Arkadija Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Ove price o BG k'o da citam Svetlanu Velmar Jankovic, ali detalji su genijalni. Zlatno runo nikad nisam procitao, nisam imao mooda da se "uhvatim u kostac sa takvim gorostasom". Isto :D Još uvek se nadam da ću jednog dana intelektualno napredovati dotle, da natenane sednem i posvetitm se Runu i posle toga doživim nirvanu
gospa buba Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 Zlatno runo saramago: godina zivota i smrti rikarda reisa uuu, hvala momci. sad kad imam naocharu za chitanje, nebo je granica :D
burekdzija Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 (edited) Isto :D Još uvek se nadam da ću jednog dana intelektualno napredovati dotle, da natenane sednem i posvetitm se Runu i posle toga doživim nirvanu Ja ga citam vec godinu dana, naravno paralelno sa drugim knjigama koje brstim na kamaru sa strane. Stigao sam do seste knjige, u Nirvani sam odavno, definitivno u top 5 dela koje sam ikada procitao. Edit: tekuca knjiga za dnevno zanimanje je Anathem od Nil Stivensona. Dobra. Edited June 11, 2014 by burekdzija
Hamlet Strašni Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Video najavu za seriju pa kupio knjigu. Moderna tematika ali zanimljiva. Baš me zanima da vidim šta će biti do kraja
prima Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 ne mogu da citam sloterdijka jer je odleteo ka bahamima a poruceni mi nikad nije stigao/hejt za onoliko koliko sam pocela bio je kul tip, pravo uzivanje, poezija.. i moram ga posedovati uskoro, za na plazi
prima Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 (edited) evo ga otreznio se postar. jel ga cituckao neko? forumobile// Edited June 14, 2014 by prima
Sir Oliver Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Ja, "za na plažu" uzeo Hornbija. Zvonko Karanović je svojedobno kukao da ga je ovaj plagirao, pa reko da vidim..plagijati su trenutno "in" a ja sam kul tip, koji prati trendovi!
belch Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 gledao se kolber tek sam uzela, zvuči obećavajuće baš me zanima da li su nam slična iskustva :)
Recommended Posts