Tihajeza Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 nije, huverov je, ali to nema veze, ovaj konkretni dijalog nema veze sa tim agentom. on ga je kod nje poslao i prisluškivao sa drugom namerom. ovo je nategnuto na silu da bi dobio zaplet. zato ja volim dokumentarce.
Tihajeza Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 tebi je onda fino :) . ja sam na par filmova zabagovala, sve preispitujući može li to tako. naročito mi ne davati SF.
Sir Oliver Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 ‚Mislim da ću i ja početi da pišem knjige. -_- U medjuvremenu ću pročitati ‚‚Londonska Polja". ^_^
kim_philby Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Prestanite. :( necemo :( Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Tihajeza Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 ‚Mislim da ću i ja početi da pišem knjige. -_- Zašto to kažeš? U smislu: "Ovo je jako uzbudljivo i dobro, želim i ja da napišem ovakvu knjigu!" ili "Ovo je očajno, čak i ja mogu da napišem bolje?"
Sir Oliver Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Zašto to kažeš? U smislu: "Ovo je jako uzbudljivo i dobro, želim i ja da napišem ovakvu knjigu!" ili "Ovo je očajno, čak i ja mogu da napišem bolje?" Ima i treće: dobra je, ali mislim da ja mogu bolje.
Tihajeza Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Ima i treće: dobra je, ali mislim da ja mogu bolje. onda ću sačekati tvoju, ovu preskačem.
Hamlet Strašni Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 U medjuvremenu ću pročitati ‚‚Londonska Polja". ^_^ Meni su londonska polja baš legla. Pisana su dosta davno. Radnja se dešava oko 2000 valjda ali se u knjizi spominju sssr i jugoslavija. Odlično dočarana atmosfera sveopšte propasti moralne i duhovne. Barem sam je ja tako doživeo.
Sir Oliver Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 onda ću sačekati tvoju, ovu preskačem. Meni su londonska polja baš legla. Pisana su dosta davno. Radnja se dešava oko 2000 valjda ali se u knjizi spominju sssr i jugoslavija. Odlično dočarana atmosfera sveopšte propasti moralne i duhovne. Barem sam je ja tako doživeo. Da..čuo sam samo reči hvale.
le petit nicolas Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 o velikom ratu, a nije gatalica. ili, kako nevolja napravi (boljeg) pisca. poz
porucnik vasic Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 o velikom ratu, a nije gatalica. ili, kako nevolja napravi (boljeg) pisca. poz Отприлике да је тако. Мучени Угричић.
Recommended Posts