kgmr Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Je l' neko čitao knjigu "Psihijatri, piholozi i drugi bolesnici"? Ja planiram, pa da prvo čujem utiske. ja sam procitala tekst na klapni, i ucinila sam joj zlo zbog toga - delovalo je prejeftino. molim te da napises utiske, sad dok citas, ili kad zavrsis.
Kampokei Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Citam Bulgakova, Belu gardu. I tako manje vremena provodim na netu. Gde uglavnom citam o Ukrajini. Klin klinom, nego sto.
pt 2.0 Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Čarobni breg ja sam taman uzela. ono kad moraš neku knjigu ponovo da pročitaš, kao da ti život od toga zavisi.
Sir Oliver Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Plastic - Ivan Jovanovic Sta znam, nisam zahtevan citalac.
logoped Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 ja sam taman uzela. ono kad moraš neku knjigu ponovo da pročitaš, kao da ti život od toga zavisi. Ja pratila lik običnog junaka u neobičnoj pripovesti još pre dvadesetak i malo više godina. Nešto mi ta knjiga neminovna. To putovanje u posetu tek. Mnogo dobro ispričana pripovest.
Singer Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 Dobio za Uskrs... Posle pedesetak strana cestiti Entoni se fura na nekog, nazovi, Bukovskog u kulinarstvu. Mozda gresim dusu al' takav mi je prvi utisak i razlog sto sam usporio citanje. Emisiju mu volim, knjigu cu verovatno da izguram na misice
Ravanelli Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 meni je ta knjiga bila brutalan insight u kulinarstvo. mislim da posle nje nisam jednom ptišao u restoran, a da nisam kontao po entoniju. ne znam da li je do prevoda, ali meni nije delovala ko pokušaj bukovskog. čak je jako sažaljiv prema sebi.
Sir Oliver Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Mi, izbrisani - Slobodan Vladusic Samo u prve 122. stranice , cetiri puta sam naisao na izraz - oglodana kost. Uzgred, ne napusta me utisak da je ovaj cyberpunk pokusaj autora, nastao nakon citanja - `Prvog Igraca Na Potezu`.
gospa buba Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Mi, izbrisani - Slobodan Vladusic Samo u prve 122. stranice , cetiri puta sam naisao na izraz - oglodana kost. Uzgred, ne napusta me utisak da je ovaj cyberpunk pokusaj autora, nastao nakon citanja - `Prvog Igraca Na Potezu`. jesam tog sajberpanka mogla da vidim danas na televizoru kao da je docent negde i kenja o naci knjizevnosti?
Sir Oliver Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Moguce, nisam pratio tv. Znam da je ( bio ?) urednik Letopisa Matice Srpske. Evo i Arsenicevog prikaza knjige u e-novinama http://www.e-novine.com/kultura/kultura-knjige/94337-Ostavio-srce-Kosovu.html
le petit nicolas Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 (edited) jesam tog sajberpanka mogla da vidim danas na televizoru kao da je docent negde i kenja o naci knjizevnosti? Vladusic, dr i pisac slobodan je obradjen. na ninovoj. Valjda. S tim u vezi, danas uzela "mrenu", vilice niksic divovske, sto rek'o major dalton krstitelj. Zasto to? Zato sto volim da sam mazohista. Nemam vise oko sebe spodobe kakve su one iz romana, pa mi bice nedostaju. Poz Edited April 30, 2014 by le petit nicolas
quentin Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Pročitao sam Orvelove Burmanske dane. Nadam se da neću prekršiti neko pravilo ako ostavim link do bloga na kome sam napisao našto više o svojim utiscima o tom romanu: http://dnevnikcitanja.blogspot.com/2014/04/george-orwell-burmese-days.html
Recommended Posts