February 4, 201411 yr nemamo topik šta NE čitate. :)vrlo rado bih ovo, ali nema da se nađe u mom selu.velika je slika, pa ide u spoiler. htela sam da vidim da li je neko čitao, pa da znam vredi li da zadužujem druga da mi donese.
February 4, 201411 yr Jebo me bog kad sam uzeo ovo da citam.... Toliko mi ne ide i ne prija Micetin nacin pisanja da je to cudo! Zainatio sam se ko sivonja - ima da je doteram do kraja makar crk'o!!
February 4, 201411 yr Nece, verovatno gleda Noleta na Prvoj :Dedit. uostalom, ja protestvujem protiv nacina pisanja a ne tematike -_- Edited February 4, 201411 yr by Singer
February 5, 201411 yr norvežanin Per Petešun (Per Petterson) je za mene veliko otkrovenje.posle odlične "Idemo da krademo konje", sada čitam "Odbijam" u prevodu Jelene Loma. hvala Geopoetici.
February 9, 201411 yr Ja. Bio i na promociji knjige, imam potpisan primerak a jedna vest se odnosi na mene. Beat that. Klonu :P
February 13, 201411 yr The Black Dahlia by James Ellroy. Puh, ostacu ja u posleratnom Los Andjelesu jos jako dugo.
February 14, 201411 yr julije cezar od shexpira. kikeron je nistarija!!!!! nevezano za ovu shexpirovu pricicu kikeron je bio nistarija
February 18, 201411 yr Identitet Doriana Graya konacno obelodanjen, na naslovnici novog izdanja... Nesto mi poznat?