Frau Gabrijela Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 nemamo topik šta NE čitate. :)vrlo rado bih ovo, ali nema da se nađe u mom selu.velika je slika, pa ide u spoiler. htela sam da vidim da li je neko čitao, pa da znam vredi li da zadužujem druga da mi donese.
Singer Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Jebo me bog kad sam uzeo ovo da citam.... Toliko mi ne ide i ne prija Micetin nacin pisanja da je to cudo! Zainatio sam se ko sivonja - ima da je doteram do kraja makar crk'o!!
Hamlet Strašni Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Sad kad ti se nakači Filipenko, obrao si zelen bostan,,,
Singer Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 (edited) Nece, verovatno gleda Noleta na Prvoj :Dedit. uostalom, ja protestvujem protiv nacina pisanja a ne tematike -_- Edited February 4, 2014 by Singer
porucnik vasic Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 После Крарађорђевића прелази на Немањиће. Енциклопедијско знање.
koksy Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 norvežanin Per Petešun (Per Petterson) je za mene veliko otkrovenje.posle odlične "Idemo da krademo konje", sada čitam "Odbijam" u prevodu Jelene Loma. hvala Geopoetici.
trustno1 Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Ponovo čitam. Redom i umereno. Vrhunski humor. Da li je neko čitao?
Hamlet Strašni Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Ja. Bio i na promociji knjige, imam potpisan primerak a jedna vest se odnosi na mene. Beat that. Klonu :P
Sludge Factory Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 The Black Dahlia by James Ellroy. Puh, ostacu ja u posleratnom Los Andjelesu jos jako dugo.
bradilko Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 julije cezar od shexpira. kikeron je nistarija!!!!! nevezano za ovu shexpirovu pricicu kikeron je bio nistarija
Indy Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Identitet Doriana Graya konacno obelodanjen, na naslovnici novog izdanja... Nesto mi poznat?
Recommended Posts