trustno1 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Vladimir Arsenijević, Let, tuga para i papira. Uopšte ne spada u literaturu, toliko je loše da ne može da se čita.
John Coltrane Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Drugar mi pricao koliko ga je ova knjiga opcinila, a njegov ukus izuzetno cenim. Na pocetku mi se neke recenice cine poput Umberta Eka, slican smisao za humor i cinizam kao takav.
Hamlet Strašni Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Na srpskom, naravno. Nesveti a sveti. Ponekad mi se cini da bih zaista mogao da postanem monah...
porucnik vasic Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Na srpskom, naravno. Nesveti a sveti. Ponekad mi se cini da bih zaista mogao da postanem monah...Феноменална књига. Да је прочитају Filipenko и Васа... ;)
Indy Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Citam ponovo Tropic of Cancer. Prvi put na originalu, doduse. Covece, ovaj stari djavo Henry i posle svega moze cak i mene da sablazni. :D
MayDay Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 (edited) ^^I meni u Readmillu, nikako da ga završim.Sada čitam Edited February 2, 2014 by MayDay
Ravanelli Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 (edited) http://www.amazon.com/What-Every-BODY-Saying-Speed-Reading/dp/0061438294knjiga o čitanju body languagea napisana od strane fbi agenta. za sada dosta korisna. čitam je nešto duže, kao i svu poslovnu literaturu i dosta te fokusira na ponašanje drugih i onda naravno i čitanje ponašanja Edited February 3, 2014 by Ravanelli
Recommended Posts