boshoku Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 majka kuraž i njezina djeca, prvi put (pred spavanje, ne sad)brutalno dobro; genije
Tihajeza Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 čak palahnjuk - zagrcnut (chuck palahniuk - choke) bolesnjikavo, minimalno, simboličko...
Sludge Factory Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Pitanje za lubu i elrojevce: da li posle citanja LA-a da idem na white jazz ili da idem prvo na pocetak, Crnu daliju? Tj. znam da je white jazz u neku ruku nastavak LA, ali da li je trebalo ici redom u LA Quartet-u?
Otto Katz Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 ako si zaintersovan, 1 obavezna literatura iz povesti najlepše igre.Arbeitmann, neizmjerno hvala. Kakvo štivo!
luba Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Pitanje za lubu i elrojevce: da li posle citanja LA-a da idem na white jazz ili da idem prvo na pocetak, Crnu daliju? Tj. znam da je white jazz u neku ruku nastavak LA, ali da li je trebalo ici redom u LA Quartet-u?izvini, ne videh ranije. ako si ocd, onda bi trebalo od pocetka. ali posto si vec procitao la confidential, mozda ce ti par likova biti nepoznato. samo racunaj na to da white jazz ne moze da se proguta kao la - pretpostavljam da si naleteo na pricu kako je skratio roman sa 950 na 350 strana.s druge strane, svaka knjiga koja pocinje citatom rosa mekdonalda mora odmah da se cita.ps. lrde, ne javljaj se. napravicu topik o demon dogu do kraja meseca, obecavam.
uros_s78 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Penalim da kupim Sorokinovu Mecavu i Hoseinijevu A planine odjeknuse.I cekam da prevedu Betmen Apolo od Peljevina.
Sludge Factory Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 izvini, ne videh ranije. ako si ocd, onda bi trebalo od pocetka. ali posto si vec procitao la confidential, mozda ce ti par likova biti nepoznato. samo racunaj na to da white jazz ne moze da se proguta kao la - pretpostavljam da si naleteo na pricu kako je skratio roman sa 950 na 350 strana.s druge strane, svaka knjiga koja pocinje citatom rosa mekdonalda mora odmah da se cita.Hvala. :) Nista, mislim da cu krenuti od Dalije. Neeee, zasto je skracivao knjigu?
ajgor Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Arbeitmann, neizmjerno hvala. Kakvo štivo!I od mene dubok naklon i štovanje za Goldblatta.
mustang Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 zdravo vi sto volite da citate knjige i mudrujete kao vi ste nesto special pametni....well, od sledece nedelje mozete naci u knjizarama genija, najboljeg mmmmmmmmuskarca na svetu my love my love :) Radovan Nastic "Svaki pas ima svoj dan" ne znam samo kako cu ocu i majci na oci kad procitaju sta im radi kcer ponekad i jes' da bi Radovan vise voleo neki padavicarski bend da proprati ovo ... al posto je ovo bio moj forum nekada, a kao dizelas u dusi ...pozdravljam vas uz pesmu Eminema
nautilus Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Radivoj Radic"Srbi pre Adama i posle njega"Razmontiravanje srpskih pseudoistoricara i prica o najstarijem narodu. Odlicna.
Prospero Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Najbolji je deo kad Loma opisuje kako su Srbi "pokorili" američki kontinent
nautilus Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 More Turci ne gazte Oranje.Dokaz da je Juzna Afrika srpska zemlja :D
kud u maglu Simoviću Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 dobih je. žali bože drveća koje je posečeno.
Recommended Posts