kud u maglu Simoviću Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 tek sam počeo, naslanja se na moneyballmogu ti posuditi na čitanje kad završim
Dr Arslanagić Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 hoću rado, pominjali su je u MančesteruTM pa da vidim o čemu se radi.ako si zaintersovan, 1 obavezna literatura iz povesti najlepše igre.
Frau Gabrijela Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 da prijavim članicama kluba lubin čaj u pet i ostalima da sam pročitala akunjinov špijunski roman.prepoznatljiv akunjin, dobro zapetljana špijunska priča i ostavljeno prostora i dosta repova za nastavak. ipak, nedostaje draž novine, sve mi deluje već pročitano. junake sam već sretala, samo su promenili mizanscen. rekla bih da mnogo bolje pliva u periodu devetnaestog veka nego u staljinističkoj rusiji i na početku drugog svetskog rata. sve ovo su lične preferencije. objektivno, nema se šta previše zameriti, ali meni je bilo dovoljno što glavni junak, razumljivo, više nije fandorin, nego izvesni mladac dorin, pa da krenem da zakeram. <_<i izdavač je drugi, pa mi knjiga ne izgleda onako lepo kao što su izgledale u fandorin serijalu, iako je i dalje tu obiman i koristan pojmovnik i fotografije koje dočaravaju duh epohe.suma sumarum: nije vredno one šiparičke ustreptalosti pri iščekivanju, ali ako se pojave nastavci, čitaću ih sigurno, nema mi pomoći. :D
porucnik vasic Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 hoću rado, pominjali su je u MančesteruTM pa da vidim o čemu se radi.ako si zaintersovan, 1 obavezna literatura iz povesti najlepše igre. :ziga:
notenoughreasonsforclaire Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 (da pokušam istovremeno i ovde) Da li je neko član Biblioteke u Inđiji?
le petit nicolas Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 sto bas indjija?mislim,ako ti treba nesto sto samo oni imaju, trazi u svojoj biblioteci da urade medjubibliotecku pozajmicu. ako je nesto drugo, onda je - drugo.ako je mnogo vazno, javi se na pm.poz
gospa buba Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 sto bas indjija?mislim,ako ti treba nesto sto samo oni imaju, trazi u svojoj biblioteci da urade medjubibliotecku pozajmicu. ako je nesto drugo, onda je - drugo.ako je mnogo vazno, javi se na pm.pozkad ja poletim da vidim sta ti pishesh, a ne mogu da se setim shta chitam <_<nishta ne chitam, nashla sam naulici kod polovnog prodavca prvu knjigu gordane. pa kao to cu, game of thrones za devojke :D
le petit nicolas Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 ha! mene pocastio komsija zarkom lausevicem, godina prodje, dan nikada. ima jedan nastavak ^_^ , a tebi fali jos samo desetak.iako, nema veze. to je kao kad zadremas dok gledas neku latinku ili turkinju, pa se probudis u sred reklame za pampers, zapitas se cija je sad pa to beba, i poduzis ko da nista nije bilo. hocu reci, posle prve gordane mozes da produzis sa petom grickom vjesticom, dakako, ako ima tvoj prodavac :P .poz
ajgor Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Počeo da čitam "Osvetu malog princa" Branka Dimitrijevića, izdržao tri poglavlja i odustao. Koliko god je "Nećemo o politici" dobra knjiga i spomenar za one rođene šezdesetih, ovo je silovanje moždanih ćelija. Ko mi je kriv što pre čitanja nisam pročitao vrlo poštenu recenziju na "Popboksu".
le petit nicolas Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 negde sam naisla na vest o toj knjizi, pa hocu-necu. dakle, verovatno necu. ni necemo o politici nije remek-delo, al je jedna iskrena knjigs, pisana iz stomaka. lepo si rekao: spomenar.eh, nije on ni prvi ni poslednji x-gen za kog vazi sorry, puko si.a bube nema, ne moze da se odvoji od gordane.poz
ajgor Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 negde sam naisla na vest o toj knjizi, pa hocu-necu. dakle, verovatno necu. ni necemo o politici nije remek-delo, al je jedna iskrena knjigs, pisana iz stomaka. lepo si rekao: spomenar.eh, nije on ni prvi ni poslednji x-gen za kog vazi sorry, puko si.a bube nema, ne moze da se odvoji od gordane.pozSticajem okolnosti, već godinama imam priliku da na svakom sajmu knjiga iz prve ruke vidim koliko je živo zanimanje ovdašnjih čitateljki za Zagorkin opus. Cene novih knjiga u izdanju Školske knjige su da uši otpadnu (Grička košta skoro 20 hiljadarki, Gordana oko 30), ali i to nije prepreka za prave ljubiteljke :) Naravno, ponuda polovnih izdanja nije loša, pa se može izdržati, a vidim da u HR i Zagorka počinje da povremeno izlazi kao kiosk-verzija.
Ravanelli Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 (edited) 50 stranica u putu prošo jučeras. dobar burdejn, fino vozijedino što sam trebao da ubacimnešto ozbiljnije između biografije iceberg slima i ovoga, jer su u pitanju dvojica drkadžija koje izlivaju životne priče, tako da je skoro isti osećaj čitanja Edited September 25, 2013 by Ravanelli
Recommended Posts