Jump to content

Sta citate?

Featured Replies

ja se, bogami, ne sprdam, no mi je stvarno eklektika zbunjujuca. mozak mi se zaigrao na sliku julije kristeve pored vladislava scepanovica i tako ukrug. a najcudnije mi sto ima nekih knjiga na spisku koje su kostale deset puta vise i godinama ih nije bilo, kad odjednom sad za dvesta dindzi. u stvari, pustih masti na volju pa zamisljam vedea ljusic dr radosa kako pravi kombinacije nespojivog u duhu trenutnog politickog angazmana njegove partije.moco, pise na sajtu da radi onlajn knjizara.

• Replies 8.5k
  • Views 889.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

prebacila sam se na ovu temu jer se tamo piše o najavama i medijima   imam jedan bedž, omiljeni na kome piše "što čitaš?" to je naziv neke hrvatske anarhističke edicije, praktično reklamni b

• slepa živana
    slepa živana

upravo sam završila s čitanjem nečeg što se zove "selindžer" iz 2014, autori salerno i šilds. radi se uglavnom o gomili kratkih izjava, delova intervjua, pisama ljudi koji su poznavali selindžera. ima

• slepa živana
    slepa živana

ja sam gledala predstavu po toj knjizi na večernjoj sceni radović. i to monodramu. dug je niz mojih krvavih žrtava kulturnom uzdizanju

Posted Images

kurcio malaparte? da ne pročitah kaputt ne bih znao kako i nacizam ima ljucko lice.

ja se, bogami, ne sprdam, no mi je stvarno eklektika zbunjujuca. mozak mi se zaigrao na sliku julije kristeve pored vladislava scepanovica i tako ukrug. a najcudnije mi sto ima nekih knjiga na spisku koje su kostale deset puta vise i godinama ih nije bilo, kad odjednom sad za dvesta dindzi.u stvari, pustih masti na volju pa zamisljam vedea ljusic dr radosa kako pravi kombinacije nespojivog u duhu trenutnog politickog angazmana njegove partije.
pa većina ovih knjiga je iz gavrilovićevog vakta. a za sprdnju - mislila sam na živanine kvotove.
kurcio malaparte? da ne pročitah kaputt ne bih znao kako i nacizam ima ljucko lice.
:lolol: :lolol: :lolol:+1Sad će da uskoči Praslin da te ispravi - nije nacizam, nego fašizam, a to nije isto...

Ko se registruje na Project Syndicate sajt dobija besplatan dwnld knjige "Capitalism in Crisis". Pišu Rogof, Ačemoglu, Stiglic and then some.

jel ima neki linak za download pošto sam pglu da se snađem, a registrovan sam odavno :(

srcad, poslali mi linak na mejl :)

Da li neko moze da preporuci neku knjigu o George Carlnu (ima nekoliko na amazonu, tesko mi je reci sta tu valja). Znaci, bilo sta o njemu (ili da je od njega) a da ste se uverili da valja... Da ima ceo njegov wit & wisdom na 1 mestu... hvala unapred.

Pomislio sam da ces ti da se javis. :DHvala, videcu da nabavim obe.

daj mi fore par dana, mislim da brain droppings imam kao audio i to dzordz sam cita, pa ti saljem cim nadjem.

Super!

Otmenost jeza, Mjuriel Barberi.

dp

Edited by halloween