Amelija Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 :)btw on-topic:trenutno malo Agate Kristi (još uvek postoje i neke koje uopšte nisam čitala!), a kad završim je na redu peta knjiga zna-se-već-čega
Ravanelli Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 (edited) :thumbsup:hvala za pdf + hvala :Dbtw mislim da je intervijue sa partizankama radio jedan bivši forumaš. reče mi da se povremeno viđa sa tim ženama na kafi i šnenoklamaknjiga nije neko kapitalno delo, ali dobro otvara pitanje ravnopravnosti yu žene 20. veka. plus te priče partizanki na kraju su stvarno pizdarija. velike žene Edited March 5, 2013 by Ravanelli
Аврам Гојић Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 koja je cetvrta?meni je ender's shadow bila super, ali ne znam koja je u nizu, posto se vremenski poklapa sa enderovom igrom.krajem meseca izlazi nova, tj. valjda je vec izasla papirna verzija.e ima i Earth Unaware, prequel za Enderovu igru
Gresnik Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Ja trenutno na Ksenocidu (imam sve u epub i mobi formatima na srpskom/hrvatskom, ako nekog zanima)mene zanima...
Skyhighatrist Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Ako neko naleti na kiosk, narodnu verziju ove knjige, molim da prijavi:Felipe Guamán Poma de AyalaThe First New Chronicle and Good GovernmentUnapred zahvalan.
Skyhighatrist Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Felipe Guamán Poma de AyalaThe First New Chronicle and Good GovernmentBriljantno štivo (koga zanima tema i period).Hvala claire!
kapetanm Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Daj razradite malo to oko Enderove igre citao sam davno i posle mi knjiga ukradena. Pomnjete jos tri, jeam li dobro shvatio? ili nesto slicno?Uzgred, nadjoh jos tri naslova o zaduzbini od razlicitih autora, cak jednu i hvale, cudno
betty Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Ima vise od tri... Earth Unaware Earth Afire First Meetings Ender's Game Ender's Shadow (Note: The events of Ender's Game and Ender's Shadow take place in roughly the same time period.) A War of Gifts (Note: This takes place during Ender's Game/Ender's Shadow.) Shadow of the Hegemon Shadow Puppets Shadow of the Giant Ender in Exile (Note: This takes place during Shadow of the Hegemon and through Shadow of the Giant) Speaker for the Dead Shadows in Flight Xenocide Children of the Mind Shadows Alive
Tihajeza Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Vasilis Aleksakis - Nova eraKao neki poludokumentarac o monasima na Svetoj gori, predstavljeni kao jak lobi esktremista pun para (što verovatno i jesu).Nek čita onaj koga izuzetno zanima tema.
halloween Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 1q84 pročitana u celosti na jedvite jade. Nakon početne zaintrigiranosti i oduševljenja, sve je malo- pomalo splasnulo.Verujem da će sa ovom biti drugačije:
Аврам Гојић Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Vasilis Aleksakis - Nova eraKao neki poludokumentarac o monasima na Svetoj gori, predstavljeni kao jak lobi esktremista pun para (što verovatno i jesu).Nek čita onaj koga izuzetno zanima tema.mene. Ima li negde da se kupi? Moze na PM :)
nautilus Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 (edited) mene. Ima li negde da se kupi™? Moze na PM :)+1interesuje i meneedit: nova strana, ubacen kvot Edited March 12, 2013 by nautilus
Recommended Posts