Jump to content
IGNORED

Sta citate?

morgana

Recommended Posts

Posted

Proverio, jesu "Rudnici"! Hvala, ljudi, mnogo sam voleo tu knjigu :)

Posted

@kapetamhejvuda imas da kupis u laguni. oko 1600 din.

Posted
@kapetamhejvuda imas da kupis u laguni. oko 1600 din.
Ozbiljno? Pa ja sam tamo drug član, idem onda ovih dana. FAla puno!
Posted

mala pomoc, gde u bgu ima da se nadje gargantua i pantagruel. ima li uopste nekog novog izdanja ove knjige. hvala unapred.

Posted (edited)
Ozbiljno? Pa ja sam tamo drug član, idem onda ovih dana. FAla puno!
haha, i ja sam.trebalo bi da moze, ja sam bar tamo kupila pre nekih godinu dana (ona radnja u makedonskoj). Edited by Patty Lee
Posted (edited)

Dopler (Erlend Lu), preko scribd na poslu. Idealno vreme i mesto za čitanje ovakve knjige.

Edited by halloween
Posted (edited)
mala pomoc, gde u bgu ima da se nadje gargantua i pantagruel. ima li uopste nekog novog izdanja ove knjige. hvala unapred.
kupi ovde, jebes nova izdanja. nisam ni siguran da je to novo izdanje integralni Vinaverov prevod, nesto mi to tanko.ako ne kupis do sutra, ja kupujem :) Edited by Marko M. Dabovic
Posted
kupi ovde, jebes nova izdanja. nisam ni siguran da je to novo izdanje integralni Vinaverov prevod, nesto mi to tanko.ako ne kupis do sutra, ja kupujem :)
Sva je prilika da je Zavodov reprint sasvim jednak izdanju iz Prosvetine serije "Veliki romani", jer Prosvetina knjiga ima sve skupa oko 750 strana, a Zavodova oba dela imaju približno toliko. Format je sličan, pa nema razloga da je novo izdanje kraćeno.
Posted (edited)

A, vidi stvarno, dva toma :isuse:Ipak mislim da je bolje kupiti primerak iz edicije Velikih romana, to je stampano i povezano tako da moze da traje vekovima.Ja moj primerak poklonio drugu svojevremeno, pa mu oteo da citam po stoti put, ali moracu vratiti...

Edited by Marko M. Dabovic
Posted

Koliko ukupno naslova broji ta edicija?

Posted (edited)

to i mene zanima...ja imam valjda 12 naslova, a znam da ima jos ali ne mogu da pohvatama inace mislim da kada bi sada sakupili sve srpske prepress majstore, stampare, korektore, strucnjake za povez i dizajn, i odabrali najbolje od najboljih, i pustili ih u najbolji stamparski pogon u zemlji i dali im najbolji lepak, platno i papir, da takva edicija vise ne bi mogla da se napravi.

Edited by Marko M. Dabovic
Posted

I ja imam otprilike desetak sa plavim povezom (ima i sa zelenim), a voleo bih da kompletiram, to nije moglo da omane u kvalitetu. A nekako, oprema tih knjiga, korice, boja, zlatotisak, font, kod mene od detinjstva izazivaju strahopoštovanje. Meni je opipljiva razlika između Stendala iz te edicije i broširanog izdanja koje, recimo, imam.