Jump to content
IGNORED

Sta citate?

morgana

Recommended Posts

Posted
mene opasno smorilo, posle 400. strane sam izgubila strpljenje i izlistala za 10ak minuta da vidim sta se desilo. kapiram da bi me pogodila da duboko gazim sedmu deceniju. ovako, jok. nije mi jasno kako se coek koji tako dobro pise price usudi da napise roman od 600 strana. eh, da je napiso 40 prica...
sve suprotno- ni malo me nije smaralo, čitala mnogo brže nego što sam mislila da ću. što da se ne usudi!? hteo čovek da se oproba u mnooogo dužoj formi. i evo raznih utisaka i mišljenja da li je trebao. :)nisam čitala priče, potražiću, ali mogu pretpostaviti da mu to ide. roman je sav na fragmente, kao niz pričica.
Posted
roman je sav na fragmente, kao niz pričica.
pa to, niz pricica namjesto jedne dzajant price. poglavlje u kom nosi novac lekarevoj kevi je, na primer, objavljen pre par godina u vbzovoj zbirci prica o korpuciji.
Posted
avanture_nevaljale_devojcice_laguna_2008.jpgveliki-getsbi.jpgsmrt_i_njeni_hirovi_zoze_saramago.jpgDanas doslo, na sta se prvo baciti ?
Posted

getsbija, pa ljosu, ovo treće ostavi za kraj

Posted

Ca. Blues. Milan Oklopdzic(ne racunajuci par snosaja) najkvalitetnije provedenih nekoliko sati ove godine.

Posted
Ca. Blues. Milan Oklopdzic(ne racunajuci par snosaja) najkvalitetnije provedenih nekoliko sati ove godine.
uzimi odmah posle rokanje bobana petrovica za pun uzitak
Posted

uh CA Blues je miljama iznad "Rokanja", imho

Posted (edited)

zajebava tastatura

Edited by Papovac
Posted
uh CA Blues je miljama iznad "Rokanja", imho
besnilo je miljama iznad ca blues, pa.
Posted (edited)

duploponovo

Edited by Papovac
Posted
getsbija, pa ljosu, ovo treće ostavi za kraj
Hvala, ja bih se tri dana dvoumio, ovako neko drugi izabere ja samo citam i uzivam -_-.
Posted

getsbi je najlaksi. to se cita za vikend.mada, najbolje sto je Skot Ficdzerald napisao je Povratak u Vavilon. apsolutno genijalna prica

Posted

Dervis i smrt. Obracun Mese Selimovica sa vlascu. Sumnjam da ljudi, u vreme kada je ova knjiga objavljena, nisu shvatili da je ovo ipak mnogo vise od bosanskog folklora. Jednostavno, u toj zemlji se ipak vise cijenila umjetnost.

Posted

Pogledati u Ćustićevom izvođenju na Krstu.