koksy Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 pročitao "Oda manjem zlu" od Voje Čolanovića. smorio se i razočarao.a imao velika očekivanja.
banatjanin Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 Posle toga sam krenuo da čitam još jednog Rusa, modernog Viktora Peljevina, knjigu Omon Ra koja govori o autoritativom ruskom režimu u doba hladnog rata, međutim nisam je dovršio jer je nekako loše napisana i prepotentna.vidiš, ni meni Omon Ra nije legla posebno,ali je zato Čapajev i praznina obavezna lektira. odlična knjiga.
ultra plasticni Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Kakvu je pricu napisao o Vranju... Zastalo mi u grlu, sto se kaze...
slepa živana Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 niko i nista u parizu i londonu- orveli opet srbin ispao najpametniji :D
Indy Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 niko i nista u parizu i londonu- orvelIma online (original).
foton_u_mirovanju Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Život je pred tobom, Romen Gari. Hvala drugaru koji nije dozvolio da se samoubedim na osnovu naslova da neko pokušava da mi proda jalovu priču sveuredizma, nebriništizma, jošsimladizma i sličnih (najčešće istinitih, doduše) banalizacija. Dobra knjiga.
bradilko Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Anatol Frans- Knjiga moga prijatelja a kad to zavrsim nekog norvezanina knjiga se zove valda dopler jebem li ga.popjo malo i muka mi je ustati.sorry
Recommended Posts