November 7, 201014 yr On 5. 11. 2010. at 18:25, nautilus said: Kupio™ na baneprevozu, procitao u dahu i ostao bez teksta. Savrseno.istina, lepa.patrisa hajsmit, male zenomrzacke price. ima neceg paradoksalno utesnog u tome sto prikazuje nasilje i obmanu kao izvesne, kako za zene, tako i muskarce. ali i dosta tuznog.
November 8, 201014 yr On 3. 11. 2010. at 8:56, Elmer said: Paolo Koeljo-Pobednik je samVidecu kakav je utisak kad procitam..Nemoj da gubiš vreme ;)
November 13, 201014 yr Kopnacno se dokopah Borinih Pjesama iz Lore! Citao sam ranije razne delove i odlomke po netu, ali konacno imam celu knjigu u rukama.Kakav je car ovaj covek! Najbolji nas aktivni i aktuelni pisac, Jergovic moze da ga duva! :D
November 14, 201014 yr trenutno "RIAI Good practice guide" treba mi za drzavni ispit nikakva romantika pih : )za svoju dusu norvesku sumu na engleskom, uzivam..
November 14, 201014 yr Cuj, nekakva romanika:) Pardon, nikakva romantika. Sta te briga, bices kraljevski arhitetka. Ja citam Orhana Pamuka, My name is Red... sa iPhone-a;) mnooogo je dobro. Edited November 14, 201014 yr by Indy
November 14, 201014 yr On 14. 11. 2010. at 20:44, Lavinia Amaldi said: trenutno "RIAI Good practice guide" treba mi za drzavni ispit nikakva romantika pih : )Odlicno, drzim palceve - pogotovo ako je slican ovdasnjem Part 3. On 14. 11. 2010. at 20:44, Lavinia Amaldi said: za svoju dusu norvesku sumu na engleskom, uzivam..Prva njegova koju sam procitao i navukao se - i u medjuvremenu procitao sve ostale. On 14. 11. 2010. at 21:31, Indy said: Sta te briga, bices kraljevski arhitetka. Zar nije to R - Republicki? :POn topik:Mr Toppit by Charles EltonTek poceo, blurb je delovao interesantno.
November 14, 201014 yr Herman Broh - Vergilijeva smrt (3i okus)Modernistička Biblija. Pisana u koncentracionom logoru, povraća veru u čovečanstvo...npr kao kad čituckate Fineganovo Bdenje u pauzama ispitnih rokova. :) On 14. 11. 2010. at 21:46, korindjar said: gde da ukradem pdf "tunel" ernesta sabata?mislim da nema nigde, pogledao sam na svim ebook trakerima i ima samo na španskom. mogu ja da ti skeniram platoovo izdanje ali to će možda potrajati....
November 14, 201014 yr On 14. 11. 2010. at 22:34, palfoot said: ... povraća veru u čovečanstvo...Znam sta si hteo da kazes, ali i ovo drugo znacenje je bremenito.
November 14, 201014 yr On 14. 11. 2010. at 21:46, korindjar said: gde da ukradem pdf "tunel" ernesta sabata? On 14. 11. 2010. at 22:34, palfoot said: mislim da nema nigde, pogledao sam na svim ebook trakerima i ima samo na španskom. mogu ja da ti skeniram platoovo izdanje ali to će možda potrajati....momci, evo ga ovdije /ovidije*/*metamorfoze, tajna sifra za pretapanje olova u ezapis ;-)
November 15, 201014 yr On 14. 11. 2010. at 22:49, Indy said: Znam sta si hteo da kazes, ali i ovo drugo znacenje je bremenito. :D Quote He condemned the search for beauty... Quote Wagner was "an unmusical genius of music and an unpoetic genius of poetry"& ima 1 kvalitetnu prvu rečenicu, a riba od glave smradi :)(ekskluzivno za ppp, jedna zdrava doza srpskohrvatskog )"Ocjelno modri i lagani, gibani tihim, jedva zamjetnim protuvjetrom, strujili su valovi Jadranskoga mora u susret carskom brodolovlju dok su ga kormila usmjeravala brundizijskoj luci, a slijeva mu se polako bližio ravan humak kalabrijske obale, i sad kad se samoća mora, sunčana pa toliko bliska smrti, prometnula u mirno i radosno poslovanje ljudi, sad kad su se vali, onima koji su iz nje izlazili, sad kad su se ribarske brodice smeđih jedara posvuda već napuštale muliće svih tih mnogih sela i zaselaka duž obale oplahivane bjelinom te polazile na večernji ribolov, sada se more izgladilo poput zrcala , nad svim tim se biserno rasklopila školjka neba, spuštala se večer, i kad god bi vjetar dopuhao odatle ili donio zvukove života, udaranje čekića ili kakav zov, razgoreno bi drvo zamirisalo s ognjišta."