Jump to content
IGNORED

Sta citate?

morgana

Recommended Posts

Posted

Veselim Marković, Mi različiti.Čista uživancija u knjizi

Posted
41TZ6Q9BWML._SL500_AA300_.jpgKupio na baneprevozu, procitao u dahu i ostao bez teksta. Savrseno.
Posted
Kupio™ na baneprevozu, procitao u dahu i ostao bez teksta. Savrseno.
istina, lepa.patrisa hajsmit, male zenomrzacke price. ima neceg paradoksalno utesnog u tome sto prikazuje nasilje i obmanu kao izvesne, kako za zene, tako i muskarce. ali i dosta tuznog.
Posted
Paolo Koeljo-Pobednik je samVidecu kakav je utisak kad procitam..
Nemoj da gubiš vreme ;)
Posted

Kopnacno se dokopah Borinih Pjesama iz Lore! Citao sam ranije razne delove i odlomke po netu, ali konacno imam celu knjigu u rukama.Kakav je car ovaj covek! Najbolji nas aktivni i aktuelni pisac, Jergovic moze da ga duva! :D

Posted

trenutno "RIAI Good practice guide" treba mi za drzavni ispit nikakva romantika pih : )za svoju dusu norvesku sumu na engleskom, uzivam..

Posted (edited)

Cuj, nekakva romanika:) Pardon, nikakva romantika. :isuse: Sta te briga, bices kraljevski arhitetka. Ja citam Orhana Pamuka, My name is Red... sa iPhone-a;) mnooogo je dobro.

Edited by Indy
Posted

gde da ukradem pdf "tunel" ernesta sabata?

Posted
trenutno "RIAI Good practice guide" treba mi za drzavni ispit nikakva romantika pih : )
Odlicno, drzim palceve - pogotovo ako je slican ovdasnjem Part 3.
za svoju dusu norvesku sumu na engleskom, uzivam..
Prva njegova koju sam procitao i navukao se - i u medjuvremenu procitao sve ostale.
Sta te briga, bices kraljevski arhitetka.
Zar nije to R - Republicki? :POn topik:Mr Toppit by Charles EltonMr_Toppit_1.jpgTek poceo, blurb je delovao interesantno.
Posted

Herman Broh - Vergilijeva smrt (3i okus)Modernistička Biblija. Pisana u koncentracionom logoru, povraća veru u čovečanstvo...npr kao kad čituckate Fineganovo Bdenje u pauzama ispitnih rokova. :)

mislim da nema nigde, pogledao sam na svim ebook trakerima i ima samo na španskom. mogu ja da ti skeniram platoovo izdanje ali to će možda potrajati....
Posted
... povraća veru u čovečanstvo...
Znam sta si hteo da kazes, ali i ovo drugo znacenje je bremenito.
Posted
mislim da nema nigde, pogledao sam na svim ebook trakerima i ima samo na španskom. mogu ja da ti skeniram platoovo izdanje ali to će možda potrajati....
momci, evo ga ovdije /ovidije*/*metamorfoze, tajna sifra za pretapanje olova u ezapis ;-)
Posted
Znam sta si hteo da kazes, ali i ovo drugo znacenje je bremenito.
:D
He condemned the search for beauty...
Wagner was "an unmusical genius of music and an unpoetic genius of poetry"
& ima 1 kvalitetnu prvu rečenicu, a riba od glave smradi :)(ekskluzivno za ppp, jedna zdrava doza srpskohrvatskog )"Ocjelno modri i lagani, gibani tihim, jedva zamjetnim protuvjetrom, strujili su valovi Jadranskoga mora u susret carskom brodolovlju dok su ga kormila usmjeravala brundizijskoj luci, a slijeva mu se polako bližio ravan humak kalabrijske obale, i sad kad se samoća mora, sunčana pa toliko bliska smrti, prometnula u mirno i radosno poslovanje ljudi, sad kad su se vali, onima koji su iz nje izlazili, sad kad su se ribarske brodice smeđih jedara posvuda već napuštale muliće svih tih mnogih sela i zaselaka duž obale oplahivane bjelinom te polazile na večernji ribolov, sada se more izgladilo poput zrcala , nad svim tim se biserno rasklopila školjka neba, spuštala se večer, i kad god bi vjetar dopuhao odatle ili donio zvukove života, udaranje čekića ili kakav zov, razgoreno bi drvo zamirisalo s ognjišta."