Jump to content
IGNORED

Sta citate?

morgana

Recommended Posts

Posted (edited)
Upravo suprotno - knjiga kojom se ne treba baviti.
rekoh:
... ali ovu knjigu ne verujem da cu uzeti ponovo u ruke.
... ali ne znas dok ne procitas, zar ne? Ovo poredjenje gore odnosilo se na Pavica&Koelja i slicne, za koje je Markes ipak Tata.
Dzojsovog Ulisa :wub:
.. uh, kad nadjem neki srpski prevod (ako ga uopste ima) rado cu citati. Imao sam u rukama neki hrvatski (ljudi kazu jako dobar prevod) ali mi je zbog hrvastine bilo necitljivo. Za razliku od Alana forda, kojem, po opsteprihvacenom srpskom misljenju, hrvastina odlicno stoji :lol: Edited by CowBoy
Posted

postoji, kako ne, i to ga je prevodio zoran paunović. mislim da se kod nas bolji prevod neće nikad pojaviti.

Posted

kad smo već kod prevoda, čitam polodove gneva u prelošem prevodu

Posted
Hvala :) potrazicu
Bolje uzmi CID-ovo. Jes glomaznije, ali lepse :D Mada su oba sa Paunovicevim prevodom, a sto rece funk soul sister bolji prevod verovatno nikad nece postojati na ovim "nasim" jezicima.
Posted

ta mi je među deset omiljenih knjiga svih vremena, i ni jedan ni drugi nemaju bolju knjigu od ovesad mi se čita ponovo!ja za sad samo stručnoteaching-english-to-children-longman-keys-to-language-teaching-13130976.jpeg

Posted

"teorija neobrazovanosti" - konrad paul liessmann. klik za nas sto ne znamo nemacki. ima i u beopolisu.dal bas ode mas upropas? klik.poz

Posted
Ala je ovo zabavno
meni je to ubedljivo najbolja pračetova knjiga. zabavne su mi i ostale, ali im posle jedno 2 nedelje potpuno zaboravim sadržaj. ova je carska.:D
Posted

Smrt ubice Ruperta Tomsona (izdavac Clio). Nije lose.

Posted
u patagoniji
U poslednje vreme ja pokušavam da čitam Patagoniju. Ne ide. tj ide ali jedva. Kao da sam uzeo nešto da učim. I mislim da ću bataliti.A prethodno mi nije uspelo ni čitanje "Potapanja velikog ratnog ostrva" od Miklje. kod Miklje mi je smetalo što su u pitanju kratke priče a ne roman. Nešto mi trenutno više leže romani.
Posted (edited)

Poruceno (pre-order). USA release je sutra. Life - Keith Richards41b7psrFmuL._SL500_AA300_.jpg

“I can’t untie the threads of how much I played up to the part that was written for me. I mean the skull ring and the broken tooth and the kohl. Is it half and half? I think in a way your persona, your image, as it used to be known, is like a ball and chain. People think I’m still a goddamn junkie. It’s 30 years since I gave up the dope! Image is like a long shadow. Even when the sun goes down, you can see it.”
EDIT. A da Kif ne bude usamljen u paketu, uz to sam poručio i 1550227165.main.jpg Edited by Indy
Posted

svukla sam s neta novog polanika, srećna ko malo dete, samo da ne bude sranje ko prethodnih par komada ^_^ ovako izgleda prednja stranaTellAll.jpg