Jump to content
IGNORED

Sta citate?

morgana

Recommended Posts

Posted
plašim se da su odustali.
sad i ja. virnula, poslednji naslov objavili 2007 :( a bila mi je proletos sumnjiva ona tetica sto kuva rucak i prodaje knjige u stanu (prostorije su im na trgu, kod zeleznicke stanice).poz
Posted

u senci nara - tarik ali (Shadows of the Pomegranate Tree - Tariq Ali)covek je politicki aktivista, novinar. a roman je jeftin ljubic, smesten u istorijske dogadjaje. nema sanse da nastavim ostala tri romana, osim ako mi neko ne kaze da se manuo "opipavala ga je pod svilom i milovala bokove 'meki su ko pescane dine, a kamo palma?' prosaputa" dijaloga. secam se da je tarik ali bio u beogradu pre jedno pola godine, i valjda je vasa rekao da se novinarka na konferenciji za stampu blamirala. jel bio neko?

Posted
E, valja li to cemu?
Počeo sam prvih par stranica pa me stigao ispit. Deluje dobro.
Posted
14096107774bba8b22b017b538912006_huge.jpg Meni mnogo interesantno bilo da chitam kako su funkcionisali.
Posted
14096107774bba8b22b017b538912006_huge.jpg Meni mnogo interesantno bilo da chitam kako su funkcionisali.
морам... имати... то...Ако није прескупо
Posted
морам... имати... то...Ако није прескупо
766 dindzhi u Platou kupio.
Posted
766 dindzhi u Platou kupio.
Jupi!
Posted

Zavrsih "U miso juhi" od Murakamija (onog manje popularnog)u_miso_juhi_lightbox.jpgNije dugacka a zanimljiva je pa se bukvano cita u dva dana.

Posted

smoje pasje novelete pricice, sabrane kolumne iz ferala o njemu i psu djene djene, ali sto je jezik divan...

Posted (edited)
TheCollectorHardback.jpgOdlicna :Hail: Edited by Nevernik
Posted

O ljubavi i drugim demonimakako god, Markes je nesto vise od Koelja ili Pavica. Njegov realizam* je uvek opravdan - ne povladjuje umetnicarenju i jeftinoj simbolici. Sa druge strane, opet, (i u ovom romanu) fali mu tezine. Sto godina samoce citao sam par puta, ali ovu knjigu ne verujem da cu uzeti ponovo u ruke. *magicni

Posted
O ljubavi i drugim demonimakako god, Markes je nesto vise od Koelja ili Pavica. Njegov realizam* je uvek opravdan - ne povladjuje umetnicarenju i jeftinoj simbolici.
Upravo suprotno - knjiga kojom se ne treba baviti.