le petit nicolas Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 plašim se da su odustali.sad i ja. virnula, poslednji naslov objavili 2007 :( a bila mi je proletos sumnjiva ona tetica sto kuva rucak i prodaje knjige u stanu (prostorije su im na trgu, kod zeleznicke stanice).poz
Tihajeza Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 u senci nara - tarik ali (Shadows of the Pomegranate Tree - Tariq Ali)covek je politicki aktivista, novinar. a roman je jeftin ljubic, smesten u istorijske dogadjaje. nema sanse da nastavim ostala tri romana, osim ako mi neko ne kaze da se manuo "opipavala ga je pod svilom i milovala bokove 'meki su ko pescane dine, a kamo palma?' prosaputa" dijaloga. secam se da je tarik ali bio u beogradu pre jedno pola godine, i valjda je vasa rekao da se novinarka na konferenciji za stampu blamirala. jel bio neko?
Kelt Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 E, valja li to cemu?Počeo sam prvih par stranica pa me stigao ispit. Deluje dobro.
Mercuzzio Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Meni mnogo interesantno bilo da chitam kako su funkcionisali.
Hamlet Strašni Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Meni mnogo interesantno bilo da chitam kako su funkcionisali.морам... имати... то...Ако није прескупо
Mercuzzio Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 морам... имати... то...Ако није прескупо766 dindzhi u Platou kupio.
*edited by mod Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Zavrsih "U miso juhi" od Murakamija (onog manje popularnog)Nije dugacka a zanimljiva je pa se bukvano cita u dva dana.
darling Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 smoje pasje novelete pricice, sabrane kolumne iz ferala o njemu i psu djene djene, ali sto je jezik divan...
Nevernik Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 (edited) Odlicna Edited October 14, 2010 by Nevernik
Caligula Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 O ljubavi i drugim demonimakako god, Markes je nesto vise od Koelja ili Pavica. Njegov realizam* je uvek opravdan - ne povladjuje umetnicarenju i jeftinoj simbolici. Sa druge strane, opet, (i u ovom romanu) fali mu tezine. Sto godina samoce citao sam par puta, ali ovu knjigu ne verujem da cu uzeti ponovo u ruke. *magicni
Ras Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 O ljubavi i drugim demonimakako god, Markes je nesto vise od Koelja ili Pavica. Njegov realizam* je uvek opravdan - ne povladjuje umetnicarenju i jeftinoj simbolici. Upravo suprotno - knjiga kojom se ne treba baviti.
Recommended Posts